mynewspapers.net

Hur man bygger ett skafferi skåp

Hur man bygger ett skafferi skåp


Ett sätt att låta vänner och grannar vet din kreativa förmåga är att bygga ett skafferi skåp som har din personlighet inbyggt i. Du kan bygga enheter som kan sättas samman för att skapa en större enhet. Kom bara ihåg att hyllorna längre än 30 inches tenderar att böja under tyngden läggs på dem. Det är därför bygga mindre enheter och gå med dem för att skapa en större enhet är mer praktiskt än att bygga stora enheter med långa hyllor. Det gör dem också enklare att installera, speciellt om de kommer i en befintlig skafferi garderob.

Instruktioner

• Placera två bitar av 1-by-12-by-84-inch virke på ett arbetsbord. Placera dem så att långsidorna vidrör.

• Mät från ena änden och göra en markering på 4 inches. Placera vinkelhake på Markera och dra en linje tvärs över timmer. Detta är för den nedersta hyllan.

• Åtgärd från den andra änden av 84-tums timmer och göra en markering på 1½ tum. Placera vinkelhake på Markera och dra en linje tvärs över timmer. Detta är för den översta hyllan. Utrymme de andra fem hyllor jämnt mellan botten och toppen hyllan eller på måfå mätningar.

• Dill pilot hål... tum från toppen och botten linjer och 1 tum från kanterna. Hålen ska vara mellan raderna och ändarna av timmer för övre och nedre hyllorna. Dessa är för skruvarna som kommer att säkra hyllorna till avhandlingar lappar, som är skåp sidor.

• Stativ ändbitarna på sina 84-tums kanter. Applicera lim till ändarna av 1-by-12-by-30-inch timmer och placera styrelser på raderna från steg 2 och 3. Säkra dem med 1½-tums eller skruvar. Rensa upp överflödigt lim omedelbart med en fuktig trasa.

• Applicera lim på kanterna av skafferi skåpet och placera 31½-av-84-av-¼-tums plywood på skafferiet. Säkra plywood till skafferiet med 3-penny box naglarna. Rensa upp överflödigt lim omedelbart med en fuktig trasa.