mynewspapers.net

Hur man bygger ett skafferi i ett hörn garderobEtt hörn garderoben är den idealiska platsen för en kök skafferi på grund av dess storlek. Ett kök skafferi bör vara tillräckligt stor för att lagra torrvaror som inte passar in i vanliga köksskåp men liten nog att objekt inte kommer att gå vilse eller förstöra. Skafferiet är också en lämplig plats att lagra små köksapparater--som en mixer eller matberedare. Dessa objekt måste vara nära men behöver inte ta upp mot rymden.

Instruktioner

• Installera hyllor i garderoben för att hålla alla dina torrvaror. Rubbermaid och IKEA både har skafferiet eller garderob hyllor som fungerar bra för förvaring av livsmedel. Tråd hyllor tillåter luftflödet och gör det svårare för skadedjur att få in maten.

• Markera höjderna där hyllorna kommer att installeras med en blyertspenna och installera hyllorna med en borr.

• Anordna nya hyllorna genom att sätta dina torrvaror i lufttäta behållare eller plastbehållare. Lufttät tätning håller maten fräsch medan den klar plasten kan du se när du är låg på ett objekt.

• Rotera mat lager varje gång du går till mataffären. Köpa artikeln när det tryter i skåpet. Sedan ersätta objektet från skafferiet och sätt bara inköpta artikeln på plats.

• Leta upp lagerplatser i botten av pentry för sällskapsdjur mat, godis, potatis och andra rotfrukter. Lådorna kan installeras under hyllorna för enkel tillgång till snacks och juice lådor.

• Installera en mopp innehavaren eller en over-the-dörr auktionsförrättare till maximera din utrymme samtidigt hålla rengöring artiklar från mat.