mynewspapers.net

Hur man bygger ett sammla 3 lastbil tältSammla 3 lastbil tältet är utformad för att passa de flesta pickuper sängstorlek. Tältet kan endast uppföras i en öppen säng lastbil och det kan inte lämnas i bilen under körning. Den grundläggande designen använder ett badkar stil golv och väggar tältet överlappa sängen för att hindra fukt från att komma in. Tältet har också en skugga förtält och inre fickor som tillåter åtkomst till hytten på lastbilen.

Instruktioner

• Ta bort tältet, polacker och remmar från packpåse. Parkera bilen i området du kommer att slå läger för natten. Öppna bakluckan av lastbilen.

• Placera tältet kroppen i lastbilen med dörren sitter på bakluckan. Leta upp tre banden på varje sida av tältet och tre banden nära den tältöppningen. Kroken sida banden till lastbil kroppen och dörren banden till stötfångaren.

• Montera de två långa tältstänger genom att ansluta varje individuella segment. Skjut polackerna genom diagonal ärmarna och koppla varje slut in den motsvarande genomföringen.

• Montera kort tält stången genom att koppla de enskilda segmenten. Skjut Polen genom dörren ärmen och koppla varje ände i den motsvarande genomföringen.

• Dra förtältet ut från dörren. Krok spetsiga ändar av förtält polerna i hörnet kragarna. Stå förtält polackerna på marken. Dra raden förtält kille till marken och använda en sten eller hammare för att säkra linjen till marken.