mynewspapers.net

Hur man bygger ett Redwood staket på befintliga betong

Hur man bygger ett Redwood staket på befintliga betong


Stacket av trä är vanligtvis konstruerade under marken. Inlägg är placerade i hål som grävde ut och fyllda med snabb torkning betong. När man bygger ett staket över befintlig betong, krävs varmförzinkad post ankare parentes. Dessa fästen är designade och konstruerade att säkert inlägg till befintlig betong. Parentes ger inte så mycket strukturella robusthet som inlägg set under marken, men är tillräckliga. Furu är ett stängsel material ofta valt över traditionella typer av cederträ för sin seghet, flexibilitet och låg vikt. En gemensam stil av trä staket med redwood fäktning produkter är sex fot lång, två järnväg, staket.

Instruktioner

• Åtgärd och markera den plats där varje inlägg kommer att installeras. Knyt en sträng linje som representerar exakt var varje sida av staketet är placerad. Med hjälp av ett måttband och märkning färg, mäta och spraya ett märke på varje plats längs strängen där inlägget kommer att installeras. Detta är där parentes kommer att knytas till betongen.

• Markera betong där varje fäste kommer att installeras med en blyertspenna. Medan du håller fästet över post platsen, spåra runt utsidan och markera genom hålet i botten. Detta kommer att markera exakt där fästet kommer att vara fäst och där hålet kommer att borras för ankare skruven.

• Använda en roto hammare och murverk borrspets något mindre än ankare skruven, borra ett hål i de konkreta fem inches som tidigare markerats för ankare skruven.

• Placera fästet över borrade hålet. Skjut en bricka över ankaret skruven och borra ankare skruven genom fästet i det borrade hålet i betongen.

• Med en nivå och assistent, placera inlägget i fästet så att inlägget är helt lodrät. Fäst inlägget i fästet genom att borra SDS skruvar genom varje hål på varje sida av konsolen i inlägget. Upprepa för varje inlägg.

• Markera inlägg inför rälsen. Mät och markera upp 20 inches och 48 inches från marken på varje hörn inlägg. Fäst en krita linje över alla inlägg på dessa mätningar. Detta markerar varje inlägg placering att fästa varje järnväg.

• Skruva fast skenorna. Placera varje 2-gånger-4 mellan stolparna och håll på krita linje markerar. Använda din penna, markera var den 2-gånger-4 måste klippas för att passa mellan dessa tjänster. Skär båda sidor av den 2-gånger-4 på markeringarna. Bifoga de 2-gånger-4 mellan stolparna med en inramning spikpistol. Fortsätt tills alla rallar är ordentligt fastsatta.

• Fäst strejkvakter. Med hjälp av en siding nail gun, nagellack varje strejkvakt till rälsen. Använd en skrot strejkvakt för att mäta det exakta avståndet mellan störar.