mynewspapers.net

Hur man bygger ett piratskepp från träEtt piratskepp är ett potentiella projekt för woodworker, modellerare eller hantverkare. Du kan bygga ett piratskepp som faktiskt kommer att sväva i vattnet med trä, lim och en sticksåg. Lägga till piratskeppet i din egen modell fartyget samling eller ge det till barn eller vän som uppskattar pirater.

Instruktioner

• Skär botten skrovet med pusslet. Ge skrovet en rundad akter och en kvadrat aft. Hamnen och styrbords sidor bör vara symmetrisk.

• Skär skrovet lager från tjocka bitar av trä. Skapa varje lager genom att skära en bit trä så att det passar exakt över botten av skrovet, sedan klippte ett stort hål i mitten så att lagret bildar väggarna runt skrovet. Upprepa tills din pirat fartyg skrovet är lika lång som du önskar.

• Slipa skrovet botten och skrovet lager med fint sandpapper eller en bandslip.

• Skär två små plattformar som däck på piratskeppet på aktern och akter som passar inuti väggarna i skrovet lager. Skär windows för kanoner i en av de skrov lagrarna. Limma lager av skrov och däck tillsammans med trälim. Fyll i luckorna i skrovet med spackel behövs.

• Borra tre hål i däcket som var tillräckligt stor för en trä pluggen. Infoga två träpinnar i hålen som Master för fartyget. Infoga en tredje trä pluggen som crow's nest. Lägga till en Korsningsstycke nära toppen av crow's nest masten. Borra ett hål i botten av korgen, sedan infoga det över masten och fäst det med trälim. Borra ett hål i aktern och infogar en fjärde pluggen som den långa fören på fartyget.

• Lägga sista touch till ditt trä piratskepp med en Jolly Roger flagga som hänger på full masten. Skär en bit papper direkt proportionella storlek för din pirat fartygets flagg. Rita en dödskalle med en svart markör och fyll i det vita utrymmet av papper med svart bläck. Limma pappret till toppen av en träpinne eller spett och Varmlimma fast flaggan till crow's nest.