mynewspapers.net

Hur man bygger ett litet vattenfall med hjälp av en vattenfall lådaVatten funktioner locka vilda djur och införa lugnet i landskapet. Att lägga till ett vattenfall i en befintlig damm är ett naturligt sätt att förbättra en vatten-funktionen och kan bidra till dammen vitalitet. Alla kan skapa ett vattenfall med en vattenfall låda, även känd som en weir. Ett vattenfall box är en plastlåda med en låg sida. En pump flyttar vatten från dammen in i dammen. När dammen är full, kaskader ett blad-liknande vattenfall tillbaka till dammen. Denna box är ett perfekt sätt att skapa en naturlig vattenfall filt utan betydande kostnad eller expertis.

Instruktioner

• Placera rutan vattenfall bredvid dammen där du kommer att skapa vattenfallet. Ordna rutan så att den lägre kanten vetter mot dammen. Läppen bör komma något över kanten på dammen.

• Pack smuts under den lägre sidan av rutan om det inte är nivån. När rutan är nivå och på rätt plats, fyll rutan till kanten med vatten. Vattnet bör overflow genom kanten av rutan till dammen. Justera box som behövs för att säkerställa att vatten rinner tillbaka in i dammen.

• Placera pumpen i en hink full med vatten. Anslut pumpen så att det fungerar korrekt. Koppla bort pumpen, efter att ha testat.

• Installera dammen pumpen i dammen. Placera pumpen i ett område av dammen med lätt tillgång. Bifoga gummi slangen över sprutande avsluta av dammen pumpen. Köra slangen från dammen och i rutan vattenfall.

• Anslut pumpen till en jordad elektrisk källa. Låt rutan vattenfall att fylla upp med vatten. När lådan är full, vattnet kommer att svämma över in i dammen, skapa ett ark effekt med vatten.

• Gräva ett litet dike under den sladd som leder till elektriska källan. Placera i sladden i diket och täck det med smuts. Detta döljer sladden och hindrar den från att komma i vägen.

• Placera stora stenar runt kanten av rutan vattenfall att dölja den. Stapla stenar upp till skapa en naturliga vattenfall effekt. Plantera flytande vattenväxter i rutan vattenfall. Detta lägger till färg till vattenfallet och ytterligare förbättrar den naturliga effekten.