mynewspapers.net

Hur man bygger ett lantligt köksbordEtt köksbord i ett lantkök är ofta en favorit familj tillhåll. Bygg ditt eget lantkök tabell med hjälp av regenererade barn wood, en gammal trä dörr eller tjocka, breda plankor. Den rustika aspekten av ett lantkök bör inte ignoreras; nöd nya plankor med kedjor eller en nöd styrelsen att göra trä ser slitna ut. Fläcken färdiga tabellen i varma toner att samordna med skåp i ditt land kök.

Instruktioner

• Skär 10-inch-wide-by-2-inch-thick styrelser till önskad längd på ditt köksbord. Skär så många skivor som du behöver skapa den önskade bredden på tabellen. Exempelvis om du vill ha en 40-tums-wide tabell, skär fyra skivor till önskad längd. Slipa båda sidor och kanterna av träbaserade skivor med en orbital hand slipmaskin med medelvärdigt sandpapper. Slipa alltid med säden. Ta bort skräp och sand alla ytor igen, med hjälp av ljus-grade sandpapper. Ta bort skräp.

• Sand de fyra bordsben med ljus-grade sandpapper för hand.

• Nöd en sida av träbaserade skivor och alla fyra bordsben genom att stryka dem med olika storlekar på kedjan länkar. Du kan också använda hammare och en nöd styrelse gjort med spikar och skruvar för att skapa brister i trä. Om smärtsamt trä orsakade splittrar ska visas, ta bort dem med medelhög sandpapper.

• Torka av varje bräda och benen med en fuktig trasa för att ta bort skräp vänster från slipning och beklämmande.

• Färga båda sidor och kanterna på varje bräda separat för att samordna med ditt land inredning. Fläcken bordsben att matcha. Alltid fläcken i riktning mot spannmål. Efter färgning, päls de samma ytorna med flera lager av polyuretan.

• Placera styrelser, nödställda sida ned, på en plan yta. Se till att ändarna är infälld. Bifoga en metallfästet remsa över styrelser att sammanfoga dem du kan också använda en 2-tums-fyrkant trä remsa, men se till att färga det först.

• Fäst ett bord ben i varje hörn av bordsskivan med träskruv eller små L-fästen.