mynewspapers.net

Hur man bygger ett hus vattentorn

Hur man bygger ett hus vattentorn


Vattentorn är förhöjda högt på himlen för att skapa Maximibeloppen för vattentryck för utbetalning. Pysselidéer för vattentorn kan sträcka sig över vida, som otaliga torn design är tillgängliga att skapa. Bygga ett hus vattentorn är ännu djärvare. I själva verket i Storbritannien doldes ett vattentorn med ett hus byggt runt det som förhindrar det faktiska tornet avbryter den vackra utsikten i gemenskapen där det satt. Idag, fortsätter denna kammare i moln att stå. Med några enkla material, kan du skapa din egen craft modell av ett vattentorn hus.

Instruktioner

• Skär en 3-tums lång kartong cylinder från ett tomt papper handduk rulle. Måla eller färga papp oavsett färg du önskar. Denna cylinder kommer att fungera som själva tornet.

• Loop konstruktion papper i form av en kon. Beskära papperet så att storleken på konen att sträcka 2 till 3 inches hög. Måla eller färga pappret samma färg som kartong cylindern. Tejpa pappret så konformad förblir.

• Limma konen till toppen av kartong cylindern. Peka av konen måste möta. Konen fungerar som taket av tornet.

• Färg eller färg fyra 5-tums-långa trä hantverk pinnar i samma nyans som torn och tak. Limma hantverk pinnar på undersidan av kartong cylindern som ben så tornet står rakt upp.

• Mått och kapade fyra 3-av-12-tums bitar av affisch ombord. Dessa bitar kommer att fungera som väggpanel att täcka tornet. Färg och design house vägg paneler hur du vill. Använd färg, markör och glitter för att lägga gnistan.

• Skär fyrkantiga hål i bitarna som windows med en mattkniv. Limma fast små bitar av bygg-papper till kanten av varje fönster för att ge intryck av öppna fönster stommen.

• Limma kanterna av väggpaneler tillsammans för att skapa en lång, smal, ihåliga rektangel. Passa den ofylld rektangeln över tornet att se ut som ett hus.

• Mått och kapade två 3-av-3-tums bitar av affisch ombord. Färg och måla hur du vill. Dessa bitar kommer att fungera som tak. Limma fast ena kanten av varje tak och hålla limmade kanterna ihop på en 45-graders vinkel mot ger taket en pitch. Placera taket försiktigt ovanpå väggpaneler. Limma inte taket till väggpaneler. Detta gör att observatörer för att ta bort taket och se vattentornet inuti.