mynewspapers.net

Hur man bygger ett hus av lollipop pinnar

Hur man bygger ett hus av lollipop pinnar


Att göra lollipop stick hus är en urgammal kul hantverk. En stor regnig dag projekt, huset kan vara små eller stora som fantasin tillåter, och tar en minimal mängd material. Med hjälp även kan minsta blivande arkitekten skapa en modell dröm hem med hantverk pinnar. Lätt att hitta på ett hantverk butik, de kommer i bulk paket, och är en stor farkoster objekt att ha till hands.

Instruktioner

• Planerar storleken på ditt hus. Det kan vara en enkel kvadratisk design eller en genomarbetad slott. En viktig del är att avgöra storleken på dina väggar, och fastställa särskilda delar behövs.

• Börja konstruktion genom att göra golv sektioner. Ta två pinnar och lägga dem på tidningen. Använda en annan craft stick, mäta så lägger de en distanserar även isär. Gör så en craft pinne kan lägga på tvären på toppen med 6,5 mm (1/4 tum) hänger över i varje ände. Köra en linje av lim längs med både pinnar. Låg åtta pinnar sida vid sida på tvären på basen två pinnar, att se till att kanterna är tätt tillsammans. Avsatt att torka. Göra så många paneler som krävs för storleken på golvet i ditt hus.

• Bygga väggpaneler med samma metod som golven, men använder fyra pinnar för basen i stället för två för extra styrka för att stå upprätt utan att brista. För väggar med windows, det finns två metoder--lämna ut två centrum pinnar på panelen genom att rada upp tre pinnar i varje ände av fyra bas minnen, lämnar en lucka i centrum som blir fönstret. Den andra metoden är skära bort ett fönster i centrum av en panel med en kniv. Endast en vuxen bör använda denna metod.

• Göra en dörr panel genom att bygga en väggpanel, och lämnar ut fyra centrum pinnar. Detta lämnar en panel med bara två pinnar i varje yttre ände, och centrum lämnade öppet som dörren.

• Skapa takpaneler i samma storlek och form som golvpaneler.

• Limma väggen delar till golvpaneler genom att placera en craft pinne vinkelrätt mot varje yttre kanten av en däckar panelen där en väggsektion kommer att bifogas. När torr, limma väggpanelen till utsidan av detta forum, av beläggning hela dess yta med lim och kopplar den till väggpanelen. Detta ger en större yta och mer stöd till väggpanelen.

• Lägg till taket genom att hålla ett avsnitt i taget över toppen, början på en yttre hörnet där det finns stöd. Du kan använda ett papper handduk rör skära till samma höjd som väggpaneler stöd tak sektioner när de torkar. Att lägga till hantverk kommer pinnar som är limmade för att ansluta två tak sektioner tillsammans att hålla det från hängande inåt efter det torkar.

• Måla din båt stick house när limmet har torkat.