mynewspapers.net

Hur man bygger ett hem bastu

Hur man bygger ett hem bastu


Finska är övertygade i psykisk och fysisk hälsa fördelarna med bra bastu. Även om Finlands befolkning är bara 6 miljoner, landet är hem till 2 miljoner bastur. Finska har bastur i deras hem, gym och arbetsplatser, och Finlands FN-trupper har även varit kända för att bygga tillfälliga bastur i deras läger. Du kan ha ett hem bastu egen mycket även om du har några speciella Snickeri färdigheter. Det finns ett antal hem bastu kit på marknaden som gör att bygga ett hem bastu snabb, enkel och prisvärd.

Instruktioner

• Bestämma där i ditt hem du vill placera din hem bastu. Några satser kan installeras i extra badrum eller tomma sovrum inuti medan andra är för din trädgård. Om du vill installera kit inuti, Mät rummet du vill installera det i noga och se till att du har tillräckligt med utrymme. Om du behöver en bastu i en särskild form eller storlek, kan du ha på custom beställa ditt kit. Om du vill en bakgård bastu, har du fler modeller att välja mellan.

• Jämförelse shop för bastu kit online på sajter som hem bastur N' kit, Superior bastur eller ceder fat bastur. Dessa alla webbplatser erbjuder möjligheten att beställa en monteringsfärdiga bastu kit eller att ha en sed bygget till dina specifikationer. Ta en titt på de olika konstruktioner och material. Du kan få en billig, plast bastu eller köpa lyxiga ceder bastu. Se till att notera om de kit som du väljer är för inomhus eller utomhus. Hemma bastur N' kit hem-bastu-n-kits.com Superior bastur superiorsaunas.com ceder fat bastu cedarbarrelsaunas.com

• Välj Detaljer och extras du vill bygga i din bastu. Du kan välja olika typer av sittplatser beroende på hur stor din bastu är och hur lyxiga du vill att det ska vara. Du ska också välja en belysning fixtur så att du inte svettas i mörkret. Du kan välja tillbehör såsom vatten kannor för värmaren eller speciella bastun handdukar att sitta på medan du är bastun. Om du köper alla dina komponenter från samma tillverkare, kommer de att se till att passa ihop ordentligt.

• Välj en uppvärmning metod för din bastu. Om du bygger bastu både inomhus, kan du välja mellan en med en elektrisk värmare eller en med en modern, infraröda värmare. Infravärmare köra på El men förbrukar mindre energi och hålla din bastu varmare. Om du bygger en utomhusbastu, kan du välja mellan en elektrisk värmare, spis en infravärmare eller en traditionella vedeldade med en bassäng för varma stenar och vatten för att skapa ånga. Observera att endast den utomhus, brännande vedkaminer är äkta finsk bastu.

• Montera komponenterna i din bastu kit som regisserades av instruktionerna ingår i kitet. Finsk bastu kit kommer i redo att samla bitar som snap tillsammans. Du behöver inte ens sätta ihop dem med en hammare och spik, de passar bara ihop på egen hand. Denna församling kan utföras i en enda eftermiddag. Se till att du följer anvisningarna noggrant, särskilt när det gäller att lägga belysning och värme element. När din finsk bastu är monterad, är det redo att njuta av.