mynewspapers.net

Hur man bygger ett golv för en metall lagring skjul

Hur man bygger ett golv för en metall lagring skjul


Metall förråd finns billiga alternativ för kvalitet, utomhus lagring. De flesta enheter säljs i delar för montering på plats utan golv ingår. Golven är byggda på plats eller skjulen ställs upp på befintliga stödstrukturer, såsom en cement pad. Permanent skjul gynnas uppföra en cement pad, men sedan skjulet är begränsad från att flyttas. En idealisk golvet innebär att bygga en trä ram golvet täckt av behandlade plywood och stöds med cementblock, gör det möjligt för skjul flyttas som behövs medan resterande stabil och säker.

Instruktioner

• Mät längd och bredd av skjulet. Klipp två 2-tums av 6-tums trä balkar till längdmätning och två extra balkar till bredd måttet minus 3 inches. Skär alla strålar med en cirkelsåg eller liknande verktyg.

• Montera fyra balkar i layouten box med alla 6-tums kanter står lodrätt. Anslut ändarna av bredd balkar till insidan kanterna av längd balkar. Driva två 3-tums, gängformande, yttre grade skruvar genom yttre kanter av längd balkar i varje ände av bredd balkar att skapa formuläret box.

• Mått och plats ett lodrätt märke på varje längd bom varje 16 inches från ena änden, att skapa matchande par av märkena på motsatta balkar.

• Minska ytterligare 2-tums med 6-tums balkar till bredd måttet minus 3 inches. Bifoga en balk till varje par av märken med träskruv drivit igenom den yttre kanten av längd balkar i ändarna av bredd balkar, skapa den grundläggande ramen för golvet.

• Fäst skivor av plywood till toppen av ramen med 3-tums träskruvar fördelade 8 inches längs varje vertikal och horisontell bom tills hela ytan är täckt. Klipp av överskottet längs den yttre kanten av ramen med en cirkelsåg.

• Placera golv på jämnat betongblock fördelade varje 3 till 4 fötter för stöd. Bifoga den metall skjul till golv följande anvisningar ingår i köpet av enheten.