mynewspapers.net

Hur man bygger ett flygplan propeller

Hur man bygger ett flygplan propeller


Ett flygplan propellern snurrar för att "dra ett flygplan fram precis som en flygplanets vingar lyft det uppåt," enligt Boeing. Men det är bäst att lämna propeller bygga för passagerarflygplan till professionell luftfart företag, kan du bygga en modell-plane propeller på egen hand. Du kan köpa metall, trä eller plast modell flygplan propellrar online för allt från £3 till £97 (från och med September 2010). Du kan dock också bygga en trä propeller hemma.

Instruktioner

• Rita formen på propellern på trä ombord. Propellern bör vara formad som en lång oval med ett centrum som är något tunnare än kanterna. Längd och bredd av propellern och tjockleken på virket beror på storleken på din modell flygplan. För ytterligare riktlinjer, undersöka andra modell flygplan eller be en vän som är expert inom luftfarten.

• Skär propellern av trä med en såg. Aktivera propellern på sin sida, så att långsidan vidrör bordet. Mejsel kanten på ena sidan av propellern, från slutet till mitten, att skapa en "sneda" kant. Vrid propellern så att den sneda sidan berör tabellen och mejsel en lutande kant på andra sidan av propellern. Dessa kanter bör på motsatta sidor av propellern. En lutande kant kommer att vara nere till höger och den andra kommer att vara uppe till vänster.

• Sand propellern över tills den är slät.

• Använda en pensel för att tillämpa trä lack på propellern. Låt denna lack att torka i ca tre timmar.