mynewspapers.net

Hur man bygger ett elstängsel med poly rep & t-inläggBygga ett staket är ett effektivt sätt att innehålla djur i ett önskat område, eller att hålla djur. Elstängsel är ett prisvärt alternativ till andra former av stängsel och är snabb och enkel att installera. Elektriska poly rep är en attraktiv material som kan användas för att bygga ett elstängsel, vilket gör det mer synliga för djur och människor så att de kan undvika löpning i stängslet av misstag.

Instruktioner

• Fastställa det område som du vill bifoga. När du har målt området, pund t-inlägg i marken, avstånd dem 10 fot apart runt hela omkretsen. T-inlägg bör vara dunkade så att ankare är helt nedsänkt i marken och ryggar på uppradade t-inlägg alla står inför samma riktning.

• Skjut de plast Isolatorerna på t-inlägg med jämn mellanrum för att sträng antingen två eller tre rader av elektriska poly rep. Välj var du vill utfärda utegångsförbud för att öppna, och bilden elektriska grinden ankare på den önskade t-posten i stället för plast isolatorer.

• Kör din poly rep stängslet linjen. Ska börja, loopa slutet av poly repet genom cirkeln på staketet sida av porten ankaret och använda en av skarvar för att säkra poly repet till sig själv. Fäst sedan, poly repet till Isolatorerna på alla t-inlägg.

• Fäst ett gummihandtag gate till resterande slutet av poly repet, när du har säkrat poly repet till alla t-inlägg. Krok gate handtaget på den öppna sidan av gate ankaret och dra poly repet snäva genom handtaget för att justera spänningen på din stängslet linjen. Använd en skarvning för att säkra poly repet till gate handtaget.

• Installera handkontrollen önskad elstängsel och jordning spön enligt tillverkarens instruktioner.