mynewspapers.net

Hur man bygger ett dansgolv för ett parti

Hur man bygger ett dansgolv för ett parti


Ett parti är inte bara en fest utan musik och dans. Om du bor i ett hus med heltäckande mattor eller du vill ha något att sitta på ditt trägolv utan att skada den, kan du göra ditt eget dansgolv för en fest med några verktyg och några skruvar. Detta är ett projekt bästa avslutas med två personer och gärna justera för storlek och form. Göra det egna.

Instruktioner

Hur man bygger ett dansgolv för ett parti

• Välja ut en plats där du vill att dina gäster att dansa. Kontrollera att den är tillräckligt bred för att passa personer du bjuder in utan trängsel någon. Se till att musiken hörs enkelt och det är gott om utrymme runt dansgolvet för mingel, dricka och äta, om tillämpligt. Också kontrollera att golvet är Plant. Om det finns matta, se till att det inte är tjock.

• Utforma täcker av fiberboard exakt där du vill att de och trimma arken för att passa storlek och form du önskar. Markera med tejp där kantar av täcker möts.

• Avsätta fiberboard blad och lägga remsor sida-vid-sida så att de kör längs kanten där du markerat med tejp. Låg fiberboard ark tillbaka på toppen av remsor, men se till 2-tums band är uppradade rakt under.

• Före borra hål, fördelade ungefär en fot mellan var och en, genom finplåt och band. Placera skruvarna nära varje hörn av fiberboard täcker.

• Skruva fast varje ark på plats. När du kommer till kanten av golvet, säkerställa remsorna spola under lakanen.