mynewspapers.net

Hur man bygger en yttre inhägnad för katter

Hur man bygger en yttre inhägnad för katter


Att låta ditt husdjur katt att resa utanför hemmet kan utgöra betydande fara. Inte bara kan din katt springa iväg eller bli påkörd av en bil, hon kunde glida sin krage och få plockas upp som ströva. Katter behöver dock fortfarande frisk luft och gräs under deras fötter. Lär dig att bygga en yttre inhägnad för din katt så hon kan fortfarande ge dig ut tryggt och säkert.

Instruktioner

• Skär 3 8 fot lång 2-gånger-4 tums brädor i hälften och Lägg 2 bitar parallellt med varandra på marken. Låg två mer 2-gånger-4 tums brädor för att bilda långsidorna av en rektangel. Du kan klippa dessa till andra storlekar om du önskar en större eller mindre utomhus katt låda.

• Lägg ut två mer rektanglar med samma dimensioner som den första. Spika i hörnen av varje av dessa strukturer säkert tillsammans. Använda 2 naglar på varje hörn för mer stabilitet. Dessa rektanglar kommer utgör strukturen för utomhus katt låda.

• Spik en 2-gånger-4 tum ombord på insidan hörn av en av rektanglarna så de är platt mot längre sidorna. Har en vän hjälp du dra andra rektangeln över dessa 4 styrelser och spika den till centrum av lång 2-gånger-4 stöder i hörnen. Använd ett måttband att hitta centrum och markera med en penna. Sätta den slutliga rektangeln av styrelsen på stöd barer och nagellack som på ett säkert sätt liksom.

• Spik en 2-gånger-4 tum styrelse till yttre kanten av varje rektangel i mitten av den långa sidan av strukturen. Detta ger utomhus kattbilaga mer stöd och gör det enklare att bifoga fäktning till den. Om du vill spika en bit plywood i topp rektangeln att bilda ett tak. Det är en bra idé att lägga en smal shims eller trä under en kant av taket så att den är vinklad mycket svagt. Detta förhindrar vatten samla på toppen och ruttnande trä.

• Skär längder av kraftig tråd stängsel rullar för att passa över den hela kattbilaga från den 2-gånger-4 vid basen, över toppen och ner till de andra 2-gånger-4 på den motsatta sidan base. Om du har kopplat ett tak, skär separata bitar för varje sida. Även skära tillräckligt för att täcka sidorna av kattbilaga.

• Använda en häftpistol och stark byggnad staples, eller en hammare och stora staket staples, för att fästa tråd stängsel till alla träservice inlägg. Överlappa hörnen på utsidan av trä för att hindra katter inne från att bli kliad i kanterna.

• Bygga strukturer med alla överblivna styrelser och plywood för katterna att klättra på. Göra enkla rektangulära ramar och täck dem med plywood på en eller flera höjder. Katterna kommer att njuta av sittande och klättra på dem för en bättre utsikt över världen utanför deras fristad.