mynewspapers.net

Hur man bygger en WiFi-Signal Booster

Hur man bygger en WiFi-Signal Booster


Antennen på en enhet som ansluter till Internet ansvarar för att samla in i signalen från sändaren Wi-Fi. Du kan bygga en Wi-Fi signal booster som kommer att hjälpa antennen, oavsett om det är yttre eller inne i anordningen hölje. Några husgeråd är allt som behövs. Antennen på enheten inte kommer att behöva ändras fysiskt för att dra nytta av Wi-Fi signal booster du har gjort, och kostnader blir nästa till ingenting.

Instruktioner

• Placera ett ark med tidningen på ett bord för att skydda ytan. Öppna locket till rutan spannmål och ta bort innehållet. Veck på locket tillbaka med fingrarna så att den hålls öppna. Placera den tomma flingpaket på ryggen till tidningen. Klipp ut framsidan av rutan spannmål med saxen. Avyttra släppandet fram i papperskorgen.

• Tillämpa rader med vitt lim på undersidan och på alla sidor i rutan spannmål.

• Riv av remsor av aluminiumfolie från aluminiumfolie rullen. Placera remsor av aluminiumfolie i rutan spannmål mot vita limmet. Fortsätta den här proceduren tills alla sidorna och längst ned i rutan spannmål är täckt med aluminiumfolie. Låt den vitt lim som för en timme.

• Stativ rutan spannmål så att botten är vänd uppåt. Skär ett hål genom botten på runt mitten med blad av saxen.

• Placera antennen för den enhet vars Wi-Fi signal är att förstärkas genom hålet i botten av rutan spannmål. Rotera rutan spannmål så att öppna framsidan står inför i den allmänna riktningen av Wi-Fi sändaren. Placera flingpaket upp mot den enhet vars Wi-Fi signal är att förstärkas om antennen är interna. Rotera rutan spannmål så att öppna framsidan står inför i den allmänna riktningen av Wi-Fi sändaren.