mynewspapers.net

Hur man bygger en vindkraftgenerator med en bil generator

Hur man bygger en vindkraftgenerator med en bil generator


Eftersom behovet av att spara energi och hitta alternativa energikällor ökar, väljer fler människor att använda vinden som en alternativ energikälla. Den grundläggande idén är att använda ett vindkraftverk som är ansluten till en generator för att producera ström. De flesta enheter kräva en lägsta vindhastighet på 5,4 meter per sekund (12 miles per timme) för att fungera på en användbar nivå. De väljer att använda vindkraft bör undersöka vind egenskaper i deras område innan du köper någon utrustning.

Instruktioner

• Anslut den 7-tums trissan till turbinaxeln och placera ena sidan av V-bälte på 7-tums trissan. Placera den andra sidan av V-bälte på generatorn trissan och dra bältet stram medan hålla blocken arrangera i rak linje. Det är den ståndpunkt som generatorn måste monteras. Det enklaste sättet att göra en snabb generator montera är med hjälp av ett par skrot bitar av block-formade trä och några välplacerade skruvar.

• Kör en positiv batterikabeln från den positiva Polen på generatorn till positiva batteriet terminalen. Anslut ena änden av negativa batterikabeln till generatorn bostäder. Anslut den positiva sidan av power inverter till den positiva sidan av batteriet. Anslut en tunga växla mellan den negativa sidan av power inverter och minuspolen på batteriet. Detta gör att du kan aktivera omriktaren och inaktivera. Var noga med växeln valt kan hantera strömförbrukning omriktaren.

• Placera turbingeneratorn där det finns en god vind. Anslut den negativa sidan av generatorn till det negativa inlägget på batteriet. När vinden snurrar turbinen, kommer att skillnaden i remskiva storlekar öka hastigheten vid vilken generatorn snurrar, så att den kan fungera på ett bra överföringshastighet. Generatorn kommer sedan ladda batteriet medan invertern levererar växelström.