mynewspapers.net

Hur man bygger en utomhus tunga väskan stå

Hur man bygger en utomhus tunga väskan stå


Om du inte hittar en tjock gren att hänga en tung väska från, kan du bygga din egen tunga väska monter för utomhusbruk av tunga virke och lagg bultar. Även om du har begränsad Snickeri erfarenhet, du kan sätta en enkel rigg tillsammans som varar en livstid om du använder alla rätt material.

Instruktioner

• Bygga din ram på marken först. Placera ett av dina 4 x 4s på sawhorses och använda din ömsesidiga såg för att vässa ena änden till en punkt. Väskan kommer att behöva hänga tillräckligt långt bort så att du kan flytta runt den 360 grader. Skär en 4-fots längd av din andra 10-fots längd 4 x 4 och linje plattaste slutet upp jäms med toppen av din foundation pole. Använda metall inramning parentes på toppen och undersidan för att säkra dessa två bitar tillsammans. Borra två hål side-by-side genom baksidan av stiftelsen Polen 4 x 4, in i 4-fots längden för lag skruvarna. Använd en borr som är något mindre än omkretsen av skruvar, som bör vara minst 10-inches lång och ungefär lika tjock som en landskapsarkitektur spike. Använd en tjock bricka och skruv i din bultar med en hylsnyckel eller inverkan pistol. Skär resterande 4 x 4 längden i två 3-fots bitar. Placera dessa på en 45-graders vinkel och ansluta dem till stiftelsen pole och 4-fots längd 4 x 4 med lång fördröjning bultar. Förborra hålen i stiftelsen pole och två stöd balkar först. Lämna en sida löst kopplade innan du börjar arbeta på andra sidan. Säkra swivel till slutet av hängande balken och din monter är redo att stå upp.

• Gräva ett litet hål i en fot och förbereda några av cement fylla det med. Få en hjälpare och ställa in din stege vid montering hålet. Har din slägga händig och höja stativet upp med punkten i mitten av hålet. När det står och i rätt position, klättra på stege och har din hjälpare hand upp i slägga. Eftersom handledaren håller stiftelsen balken på plats, pund upp i stiftelsen balken med slägga så poängen går ner i marken med minst fem eller sex mer inches av balken. Strukturen bör kunna stå helt på egna, och du ska inte kunna dra ur marken om du har hamras det i djup nog. Häll din cement i hålet och låt den torka när den är ordentligt dunkade i marken.

• Måla hela stativet med tätskikt fläcken eller måla innan du monterar påsen på vridbart från hängande längden på kedjan. Påsen ska hänga så botten är bara högre än knäna för den som kommer att använda den. Har handledaren håller påsen medan du ansluter kätting och krokar.