mynewspapers.net

Hur man bygger en upphöjd uteplats eldgrop

Hur man bygger en upphöjd uteplats eldgrop


Brand gropar lägga till en varm och mysig element till en uteplats, att göra utomhus vinter-tillgänglig. Den bästa typ av uteplats för att konstruera en upphöjd eldgrop är betong eller stenlagd uteplats som är brandsäker. Du kan göra en upphöjd eldgrop på en trä uteplats, men du kommer att behöva köpa en eld grop infoga för att säkerställa att gropen förblir säkert på brännbart trä undergolvet. Bygga din egen upphöjd uteplats eldgrop på ett brandsäkert undergolvet är enkel.

Instruktioner

• Krita eldgrop bas mot betong eller stenlagd uteplats i området där du vill bygga gropen önskat mått. Basen ska vara runt 10 inches bredare på alla sidor än eldgrop. Utforma eldgrop och bas i någon form du gillar, runda, fyrkantiga, sexkantiga--allt kommer att fungera.

• Lägger en enda kurs av tegel i basarealen, packa dem tätt samman. Blanda ett parti av ytan-limning cement i en skottkärra eller hink, följa tillverkarens instruktioner. Använda en murslev för att sprida på ett 1/2-inch-thick lager över alla tegelstenar i botten, ludd ut omkring en tum av cement på ytan av uteplatsen. Låt torka över natten.

• Krita dimensionen av eldgrop på basen och lägga en enda rad av tegelstenar runt chalked dimensionerna för den första raden i eld grop väggarna. Lägga en andra, tredje, fjärde och femte rad ovanpå, svindlande lederna i tegelstenarna.

• Blanda ett andra parti på ytan-limning cement och tillämpa ett 1/2-inch-thick lager över eld grop väggarna som du gjorde basen. Fjäder ut ungefär 2 inches av cement från väggarna i basen. Lämna tre dagar att helt bota.

• Linje i botten och insidan av eld grop väggarna med firebricks innan eldning.