mynewspapers.net

Hur man bygger en upphöjd sten uteplats

Hur man bygger en upphöjd sten uteplats


En upphöjd uteplats uppsättningar över marken att förhindra vatten pooling och grumling på uteplats ytan. Du kan bygga upp uteplatser från sten, betong marksten eller tegel. För att bygga en upphöjd sten uteplats, måste du börja med att bygga stödmurar för att förhindra material inuti uteplats utrymme från sprider sig och faller offer för gravitation över tiden. Bygga en upphöjd sten uteplats på din egendom kan ta så länge som ett par veckor, beroende på vilken typ av sten som du väljer. För bästa resultat, bygga din upphöjd sten uteplats från sten skuren i tegel dimensioner.

Instruktioner

• Gräver en 30 cm (1 fot) bred dike i ytterkanten av webbplatsen uteplats med en spade eller spade. Gräva ner ca 15 cm (6 tum) hela diket hela längd.

• Kontrollera botten av diket med en nivå. Ta bort jord som krävs för att göra den dike längs hela sin längd. Dubbelkolla att hela diket är en konsekvent 30 cm (1 fot) bred, och justera om nödvändigt.

• Kompakt marken längst ned i diket med en manuell jord tamper. Pund den breda änden av tamper mot botten av diket till kompakt och företaget upp marken tills det känns hård och motståndskraftig mot skiftande.

• Placera ett 7,5 cm (3 tum) lager av grus i botten av diket. Kompakt detta lager med jord tamper.

• Blanda ett parti av färdig murbruk med vatten, efter paketet riktningar för att uppnå en konsistens som brownie smeten. Skopa upp mortel med en murslev och göra små högar i hela diket.

• Inrätta sten tegel ovanpå mortel, att skapa en enda kurs av end-to-end stenar. Tillämpa murbruk till toppen av stenarna i första lagret.

• Låg en annan kurs av stenar ovanpå det första lagret. Applicera murbruk till ändarna av varje sten och ragla stenarna så var och en sitter på toppen av ett gemensamt i första lagret. Slät mortel i lederna med en rikthyvel verktyg. Ta bort överflödigt murbruk innan det torkar på ytan av stenarna.

• Fortsätta bygga upp stenmurar, ett lager i taget, svindlande stenarna och utjämning mortel i lederna, tills du når ditt önskade uteplats höjd. Tillåta stödmurar torka i minst 48 timmar.

• Fyll uteplats området inuti stödmurar med grus. Sprida ett 7,5 cm (3 tum) lager och sedan komprimera den med den manuella tamperen. Fortsätta sprida 7,5 cm (3 tum) lager av grus och stampande dem. Stoppa när gruset ligger nedanför toppen av stödmurar av 5 cm (2 tum), plus tjockleken på de sten tegel.

• Placera ett 5 cm (2 tum) lager av sand över grus. Jämna sanden så det är nivå, komprimera den med tamperen.

• Ställ in sten tegel för uteplats ytan, börjar i ett hörn. Gälla i ändarna och på sidorna av varje murbruk. Jämna fogarna mellan de sten tegel med rikthyvel verktyg. Fortsätt tills uteserveringen är klar.