mynewspapers.net

Hur man bygger en upphöjd bädd köksträdgård av landskapsarkitektur virkeUpphöjd bädd trädgårdsarbete är en praktisk lösning för många trädgårdsarbete utmaningar. Upphöjd bädd trädgårdar skapa fungerande jord i klippiga områden eller platser där infödda marken är förorenad. Upphöjd bädd trädgården sätter också växter på en nivå där handikappade trädgårdsmästare kan arbeta i jorden utan att böja eller framåtböjd. Upphöjd bädd trädgårdar kommer värma förr än jorden, som gör att de flesta trädgårdsmästare att plantera grönsaksodlingar förr. Ett av de snabbaste sätten för upphöjd bädd trädgård konstruktion är att använda landskapsarkitektur timbers bildar väggarna i en upphöjd bädd.

Instruktioner

• Åtgärd och markera stakes måtten på din upphöjd bädd genom att hamra in i hörnen av säng placering. String builder's sträng mellan insatserna att markera den sängen fotavtryck.

• Nivå marken under strängarna med en spade. För att säkerställa marken nivå, placera en bit skrot plywood på marken och sätta ett vattenpass på plywood.

• Har din landskapsskötsel timbers tillskuret när du köper dem. Upphöjda bäddar kan vara valfri längd, men bör vara 4 fot i diameter. Placera den första raden i timmer på marken så att de har angränsande hörnen. Ragla varje efterföljande rad av virke så att det inte är en enhetlig söm i upphöjd bädd väggen.

• Mäta höjden på väggens timmer. Lägg till 18 inches i höjd. Köpa en konkret förstärka bar och få den skuren i stakes som mäter denna totala längd.

• Borra hål för insatser vertikalt genom din stödmur med lite spade. Borra ett hål på varje sida av en punkt där två timmer möts samt är ett centrum för virke längs upp på väggen. Kör den Hårdna förstärkning stavar genom dessa hål och 18 inches i marken att förankra väggarna på plats. Topparna på stavarna bör vara jäms med toppen av din vägg.

• Blanda en lightweight trädgård jord för din upphöjd säng som består av en del torv, en del kompost, en del komposterad gödsel och en del vermikulit. Fyll upp sängen med denna trädgårdsjord blandning. Du kommer att kunna plantera din trädgård grönsaker omedelbart.