mynewspapers.net

Hur man bygger en Turbo handkontroll för Xbox 360Om du tänker ändra din Xbox 360 controller, kanske du vill överväga en turbo mod. Denna anpassning läggs turbo till vänster och höger triggers på handkontrollen, tillåter snabb brand skytte i olika TV-spel. Det är ett mycket praktiskt tillägg som tyvärr kräver lite av tekniskt kunnande och komplett disassemblyen av handkontrollen.

Instruktioner

• Koppla från din Xbox 360 controller från konsolen och slår över.

• Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort alla sju skruvarna ligger på baksidan av registeransvarige. Avsätta skruvarna.

• Använd dina fingrar försiktigt bända på baksidan av registeransvarige framifrån och exponera gröna kretskortet i den främre halvan av registeransvarige. Avsätta tillbaka hälften av registeransvarige.

• Hitta rätt utlösaren i hörnet av registeransvarige. Det finns ett litet hål strax under avtryckaren. Sätt spetsen på din gem i hålet och Vik resten av gemet så det är an mot sidan av utlösaren. Detta gör avtryckaren på den registeransvarige att användas utan att behöva skjutas ända i.

• Använd eltejp att säkra gemet till utlösaren och sätt sedan ihop registeransvarige i omvänd ordning du tog isär. Du har nu aktiverat turbo fire på din Xbox 360-handkontrollen.