mynewspapers.net

Hur man bygger en träskylt

Hur man bygger en träskylt


När du behöver eller vill bygga en träskylt, måste du tänka många designaspekter innan du börjar ditt projekt. Hundratals instruktioner finns för att bygga en träskylt, eftersom du kan bygga en träskylt i hundratals sätt från att bara skära och målning att fästa plankor eller Routning eller carving ord och mönster. En enkel och effektiv metod för att bygga en träskylt innebär användning av några grundläggande verktyg och vattenfast färg att producera tecken på att pågå i flera år.

Instruktioner

• Utforma ditt tecken innan du börja bygga. Besluta om syftet med ditt tecken och som du tänker placera det, samt vilken text, bilder eller dekorativa element som du vill inkludera. Detta hjälper dig att avgöra hur stor av en tecken måste du inkludera alla ord och göra ord stora nog för att läsa på avstånd.

• Skär en bit plywood i valda dimensioner för inloggning. Använd ett måttband att få höjd och bredd rätt och använder en snickare torget för att producera kvadratiska eller vinklat hörn eller en kompass att göra en perfekt rund skylt. Använd blyertsmarkeringarna som en skärande guide för din mitre såg.

• Slipa fram och kanterna på skylten att skapa en matt finish. Du vill producera en slät yta, fri från stora ojämna fläckar samtidigt också roughening plywood för målning. Ta bort sanden damning från plywood med en tack trasa eller fuktig trasa.

• Gäller en paint bakgrundsfärg för hela främre ytan av plywood bit. Du kan välja valfri färg som du, men white ger en bra bakgrund som matchar några bilder eller text färger. Måla bakgrundsfärgen på med en målning svamp-borste. Använda akrylfärg som torkar snabbt för att minska projekttiden i.

• Rita bilder, design och text konturer på målade styrelsen med en penna. Ändra storlek text, mönster och bilder och nödvändiga genom radera och rita. Börja måla när du känner dig bekväm med din blyertsskisserna. Använd schabloner för att rita jämnt stora bokstäver och en måttstock eller mätaren stick för att säkerställa att raka linjer.

• Färg inuti de riktlinjer som du skapade i föregående steg. Använda konstnärens penslar med olika bredder att måla bilder och färg i konturerna av texten. Låt färgen torka.

• Spraya två eller tre skikt av polyuretan på den främre ryggen och alla sidor av plywood bit att skydda lack och trä från väder element. Kan polyuretan torka mellan rockar.