mynewspapers.net

Hur man bygger en trä veranda

Hur man bygger en trä veranda


En trä veranda är en fantastisk plats att njuta av gården, och har familj och vänner över att besöka. Typiska trä porches är tillverkade av tryckimpregnerat trä, men vit furu, teak, ek och cederträ gör utmärkt prydnad material. Nu finns också många tillverkare av konstgjorda prydnad material som är garanterat att hålla en livstid utan sprickbildning, splittra eller bleknar. Gör det själv elektriker kan bygga en personlig trädäck.

Instruktioner

• Ett trädäck altan kan vara nästan vilken storlek som du kan önska dig. Kontrollera med din lokala tillstånd avdelning för eventuella begränsningar och tillstånd krävs för att bygga din veranda. Detta är av säkerhetsskäl så att verandan är byggd strukturellt ljud.

• Rensa området under däcket på någon vegetation. Använd en platt blad spade för detta. Du kan hyra en sod fräs för att göra jobbet enklare för stora däck. Placera ett lager av landskapet tyg över marken för att förhindra att gräs och ogräs från att växa under däck. Täck landskapet tyg med grus för att hålla den i läge.

• Markera post platser med en burk med landskapet färg. Ange inlägget så att det finns 10-fot av avståndet mellan varje inlägg. En 2 av 8 reglar kan bara bära en strukturell laddar för en maximal spännvidd på 10-fötter. Borra ett post hål på varje plats. Efter hålet måste vara 24 inches djupt eller 6 tum under frost nivån för ditt område av landet. Du kan hitta denna information från din lokala tillstånd avdelning. Borra hålen innan du fortsätter till nästa steg.

• Fyll post hålen med betong till toppen av hålet. Ställa in galvaniserat post stöd ankare i betong innan den har en chans att ställa. Låt detta torka över natten innan du fortsätter till nästa steg.

• Set och säkert 4 gånger 4 trycket behandlas inlägget till post ankare. Markera inlägget så att de är alla även. Posten måste märkas på en höjd som är 3-inches under tröskelvärdet på dörren. Använda en sträng nivå för att markera en nivå linje runt alla inlägg.

• Fäst 2 av 8-tums fälg reglar till inlägget så att toppen av rim reglar är även med den linje du just gjort. Rim reglar form omkretsen av däck. Förborra två 6-tums galvaniserade vagnen bult hål genom rim reglar och post. Dra åt rim reglar till inlägget med vagnsbultar med hjälp av en skiftnyckel. Avskurna inlägget så att de även med toppen av rim reglar. Använda en tigersåg för att skära inlägget.

• Fäst 2 av 8 reglar byglar längs kanten reglar med 16-tums mellanrum. Använda varmförzinkad hängare naglarna för att fästa dem till rim reglar. Ställa in dem så att toppen av 2 av 8 golvet reglar blir även med toppen av rim reglar. Använd en hammare för att fästa reglar byglar.

• Skruva fast den prydnad till golvet och rim reglar med 3-tums prydnad skruvarna. Placera två däck skruvarna på varje reglar läge 1/2 tum i från sidorna av prydnad. Detta kommer att hålla den prydnad delningen. Butt ändarna tillsammans i centrum för en golvet reglar när det tar mer än en bit trall att längden på däck. Space rader av trall 1/8-tums isär för expansion och kontraktion. Överhäng rim reglar på alla sidor av 1 och 1/2-inch. Skär den prydnad med hjälp av en cirkelsåg och en kvadrat.