mynewspapers.net

Hur man bygger en trä BMX Box Jump

Hur man bygger en trä BMX Box Jump


En BMX box jump är en låda med ramper i varje ände. Du använda ramperna för att hoppa över rutan med BMX cykel. Med hjälp av ett trä BMX box jump är ett roligt sätt att spendera tid i naturen och bygga din egen kan vara en givande erfarenhet. Om du inte vill spendera hundratals dollar på custom made låda hopp, du kan bygga din egen box jump för ett lågt pris.

Instruktioner

• Placera den wood slaten på en såg häst och skär den med en cirkelsåg. Åtta bitar med 5 fot långa, fyra 4 fot långa bitar och 12 3 fot långa stycken.

• Se två rektanglar från trä lamellerna genom att skruva två 3 fot långa och två 5-fot långa stavarna ihop med skruvmejsel.

• Göra en låda av skruva de två rektanglarna ihop i hörnen med hjälp av fyra 3 fot långa lister. Skruva fast en 3 fot långa slat till en av hörn av rektangeln och skruva sedan den andra änden av 3 fot långa slat andra rektangeln. Upprepa detta tills du har skruven alla 3 fot långa lister till hörn av rektangeln.

• Skruva 4 fot långa lister till fyra nedre hörn av rektangulära rutan. Anslut i slutet av 4 fot långa lister till de fyra övre hörnen av rektangulära rutan genom att skruva de återstående 5 fot långa lister på ramen.

• Skruva en 3 fot långa slat i centrum av 5 fot långa arbetsmarknadens parter rektangulära rutan att ge frame ytterligare styrka. Nu har du BMX hoppa box ramen redo.

• Skruva de tre plywood styrelserna på ramen, en rektangulär låda och de återstående två ovanpå varje ramp.