mynewspapers.net

Hur man bygger en tegelsten Charcoal grillning

Hur man bygger en tegelsten Charcoal grillning


Många husägare fokusera på deras utanför livsrum som ett sätt att öka deras beboeliga utrymme utan bekostnad av konstruktion. Soffor och TV-apparater ställs utanför för att skapa underhållande utrymmen. Inbyggda grillar är ett annat sätt kan du lägga till utomhus. En inbyggd Grill kan mervärde till ditt hem, men kan också vara mycket kostsamt. Du kan bygga din egen grill med liten kostnad och få det färdiga över en helg.

Instruktioner

• Välj en nivå, stenlagd uteplats att bygga din grill. En betongytan kan dubbla som en grund för tegel grill.

• Fastställa grill-kit på plats där du vill bygga din grill. Rita en krita kontur på betong. Ta bort den BBQ kit. Använda krita kontur som en guide som du bygga ramen för din BBQ.

• Blanda murbruk enligt paketet instruktioner. När de blandas bör murbruk vara konsekvensen av tandkräm. Paketerade murbruk säljs på de flesta järnaffärer med stenläggning leveranser.

• Sprida en 1/4 tum tjock beläggning av murbruk på betongfundament med en murslev. Ange den första kursen, eller raden, i tegel fast i mortel. Använd ett vattenpass så kontrollera ditt arbete.

• Infoga en metall slips i två tegelstenar i varje hörn. Metall slips kommer att säkra hörnet tegelstenar och ger ytterligare stabilitet till grillen. Tycker metal band med murverk material på järnaffär.

• Spridning 1/4 tum tjock beläggning av murbruk på toppen av den första kursen i tegel. Ställa in en halv tegelsten i hörnet av den andra kursen. Du kommer att växla inställning hela och halva tegel i hörnet att kompensera alla tegelstenar när du fortsätter. För att skära en halv tegelsten, som en tegelsten i gräs och värdering tegel med spetsen på en mejsel. Ställ in mejseln in i spåret på en 90-graders vinkel. Använd en bolster hammare för att knacka på toppen av mejseln och halvera tegel. Bära skyddsglasögon medan styckning tegelstenar.

• Låg jagar av tegel på detta sätt tills du har avslutat sju kurser. Använd nivå efter varje kurs.

• Låg fyra tegelstenar i sidled i åttonde kursen. Dessa fyra tegelstenar kommer att skapa en avsats för att hålla träkol släde. Lägga till två till tre ytterligare rader av tegel. Ange fyra mer vinkelrät tegelstenar i nionde eller 10 kursen. Dessa tegelstenar att hålla rosten.

• Tillåt mortel att ställa in helt. Infoga träkol facket och grill på sidledes tegelstenar.