mynewspapers.net

Hur man bygger en teak dusch bänk

Hur man bygger en teak dusch bänk


Teak är ett trä naturligt hittades i östra halvklotet. Det är ett trägolv som är kända för att ha utmärkt motståndskraft mot fukt. Teak är ett dyrt trä i USA på grund av hur långt den har som ska levereras, men är att föredra för dusch bänkar och andra möbler av konsumenterna på grund av dess vackra utseende. Bygga en bänk i teak dusch kommer att bli dyrare än att bygga en liknande bänk av ceder; men kommer att det kosta betydligt mindre att bygga din egen än för att köpa en.

Instruktioner

• Låg två 16-tums brädor på kanten, parallell och 9 inches isär. Plats 9-tums brädor mellan dem så att de är vinkelrät till 16-tums teak styrelserna och 14 inches isär. Skruva genom 16-tums styrelser och i ändarna av 9-tums teak styrelser. Detta är ramen till din teak dusch bänk.

• Låg platt ramen och position 15-tums teak styrelser vinkelrätt mot insidan hörn av ramen. Skruva genom hörnen på ramen med fyra skruvar för varje hörn för att säkra 15-tums brädor. Dessa styrelser är benen till du är bänken. Benen måste även se till din bänk inte vingla, så att ändarna på 15-tums brädor är alla jäms med en sida av ramen innan de skruvas.

• Placera bänken upprätt och skruv 11-tums brädor till toppen av ramen. De ska vara parallellt med 11-tums sidorna av ramen. Ändarna bör vara i linje med 16-tums sida av ramen. Två utanför styrelser bör vara i linje med 11-tums sidorna av ramen.

• Sand ner bänken med medium och sedan fina betyg sandpapper för att förhindra flisor. Torka av bänken med en fuktig trasa före användning.