mynewspapers.net

Hur man bygger en STENPLATTA uteplats med murbrukSTENPLATTA skapar en vacker uteplats, men har ett litet problem. Över tiden, STENPLATTA uteplatser flytta och bosätta sig, blir mindre än nivå med gräs och ogräs som växer upp och genom springorna mellan trädgårdsplattor. Murbruk ger en lösning på detta problem, vilket gör att villaägare att konstruera STENPLATTA uteplatser mindre benägna att flytta och bosätta sig, med fyllda sprickor som ger olämpliga förhållanden för pest växter. Processen att bygga en STENPLATTA uteplats varierar i sluttid, beroende på måtten på uteplatsen och hur många personer som arbetar med projektet.

Instruktioner

• Ta bort stycketorv från marken i önskad form och mått för uteplatsen, med spaden. Placera stycketorv i en skottkärra till lätt vagn bort för att göra sig av med eller återanvända på andra håll i din gård eller trädgård.

• Ta bort mark som behövs för att jämna området, trimma ner de höga sidorna innan du lägger in i låga ställen. När planat, använda marken tamper packa jorden. Kontrollera nivån igen.

• Applicera ett tunt lager 1 - till 1 1/2-tums av små grus i de utgrävda plats. Använda spaden tillämpas och släta grus. Kontrollera grus lager parketter, komma i lager som nära nivå som möjligt.

• Blanda ett parti av murbruk i en skottkärra, kombinera färdig murbruk och vatten per paketet riktningar. Blanda två ingredienser ordentligt med trädgården spade och skölj helt efter blandning.

• Tillämpa en liberal belopp av murbruk på grus, med hjälp av en murslev, och ställa in den första STENPLATTA på plats i ett hörn eller längs en sida. Gäller mer mortel längs kanterna på en STENPLATTA och ställa in nästa bitarna på plats, lämnar en 1/2-tum till 3/4-tums mellanrum mellan stenarna.

• Slät murbruk mellan trädgårdsplattor med en mortel rikthyvel verktyg. Torka av överflödigt murbruk från ovansidan av STENPLATTA omedelbart med en gammal, fuktig trasa för att förhindra att murbruket torkar.

• Applicera murbruk, placera trädgårdsplattor och smidig leder tills du har täckt hela uteplatsen. Arbeta dig bakåt och undvika gå över STENPLATTA uteplatsen tills det har ungefär en vecka att torka och härda ordentligt.