mynewspapers.net

Hur man bygger en Skateboard droppe

Hur man bygger en Skateboard droppe


En skateboard droppe kan variera från allt från en platt lucka till en trappa. Skaters gör en ollie, poppar svansen på deras styrelse och hoppa över droppe eller gap landning fast tillbaka på betongen. En hemgjord skateboard droppe består av någon hinder som en åkare kan utföra tricks ner. Nedgången har en enkel konstruktion som består av en roll-up ramp på en plan yta som slutar i en drop off.

Instruktioner

• Stack två vind block horisontellt i en uppfart eller andra stenlagd yta. Placera två mer staplade breeze block parallellt med de första två, avstånd dem ca 3 feet isär. Lägg ena änden av en standardstorlek bit plywood på staplade breeze block.

• Silvertejp en metall skylt till kanten av plywood vidröra marken för att skapa en vätska rulla-upp för skateboard släpp. Skjut tegelstenar under utrymmet mellan vind block och plywood för stöd. Denna bank ramp konstruktion fungerar som början av skateboard drop.

• Placera två staplade vind block på ytterkanten av bank rampen. Stapla två mer vind block parallellt med de första två, avstånd dem för att passa bredden på plywood. Mät längden av plywood med ett måttband. Placera två fler uppsättningar av staplade breeze block, parallellt med varandra, var i slutet av plywood ligger. Plats plywood på fyrana uppsättningar av staplade breeze block att skapa den plana ytan av skateboard.

• Rulla upp bank rampen av skateboard sänkningen att testa säkerheten för byggandet. Skate upp bank rampen på den plana ytan och sedan utföra en ollie på kanten av sänkningen. Skaters kan använda denna grundläggande konstruktion att lära sig tricks ner drop off innan dem verkliga gatan hinder.