mynewspapers.net

Hur man bygger en Skate Ramp hemma

Hur man bygger en Skate Ramp hemma


Om du vill lära dig hur man gör några skateboard hopp, måste du använda en skateboard avfyrningsrampen. En utskjutningsrampen är en lutande ramp som ger luft till skateboardåkare, att ge dem möjlighet att göra Skateboard tricks i luften. Rampen kan målade, utgått eller dekorerade med klistermärken som passar den skateboardåkare stil. För att bygga en skateboard ramp hemma, använda gemensamma järnaffär förnödenheter och verktyg och använda ett par timmar i garaget eller på bakgården för att montera den.

Instruktioner

• Använd måttbandet och penna för att skapa två rektanglar i bladet plywood. En av bitarna bör mäta 40-av-30 inches och andra bör mäta 30-av-15 inches.

• Rita två ytterligare trekantiga bitar. Rita en 90 graders vinkel, där ena sidan är 15 inches hög och den andra raden i 90 graders vinkel är 40 1/2 inches lång. När L-formad ritningen är klar, ansluta två ändarna för att skapa en triangel. Skapa två identiska triangel bitar.

• Klipp ut fyra bitar med elektriska såg och sandpapper kanterna släta från flisor.

• Placera 30-av-40 tum botten bit ner platt. Linje 15-av-30 tum plywood bit till slutet av underdelen, så denna pjäs står rakt upp i luften. Anslut de två med borrmaskin och skruvar.

• Placera en av de triangulära bitarna upp till L-formen, så sidan 40 1/2-tums i linje med underdelen och 15-tums sida med lappa som står upp. Anslut trekantig bit till bildrutan som L-form med hjälp av borr och skruvar. Upprepa med den andra trekantig bit på motsatt sida av ramen.

• Använda måttband för att mäta launch ramp ytan för att skapa den bästa bit av rampen. Bredden bör mäta 16 inches på sidan bitar och längden är den vinkel sidan av triangeln lappa. Mätning insamlas bäst med hjälp av måttbandet, när längden kan variera något.

• Skär en bit. Sandpapper lappa och bifoga det till skateboard ramp med hjälp av borr och skruvar. Dekorera rampen med färger, klistermärken eller något din skateboardåkare bristen på utskjutningsrampen. När färgen har torkat, är rampen klar för användning.