mynewspapers.net

Hur man bygger en Shoe Shine stå

Hur man bygger en Shoe Shine stå


Bilden av en liten pojke glänsande skor på ett gathörn är en del av amerikansk kultur. Vi har sett den bilden på hundra filmer. Det har varit otaliga hänvisningar till Skoputsning står i litteratur, och bilden har fångats på canvas av konstnärer världen över. Shoe shine står är fortfarande runt, står som en symbol för stolthet för småföretag företagare. Lär dig hur du kan förvandla en liten trä och lite arbete till en shoe shine monter på egen hand.

Instruktioner

Hur man bygger en Shoe Shine stå

• Använd en fogsvans för att skära plywood bitar du kommer behöver för basen av din sko lysa stativ. Skär tre lika bitar som kommer att utgöra de två sidorna och baksidan av din monter. Spika dessa bitar tillsammans. Nu skär en bit ordet för din bas. Spika golvet på sidorna av din monter. Skär tjocka tre bitar av trä och spika dem på undersidan av golvet för stöd. Skär en sista bit av plywood för längst ned på insidan av din sko glans monter.

• Skär två bitar av plywood att passa bredden på din sko glans stand bas. Dessa kommer att hyllorna inne i basen av din sko glans monter. Spika hyllorna på plats.

• Mät främre öppningen av din bas och klipp två dörrar av plywood att passa. Borra hål för dörrknoppar. Skruva dörrknoppar på plats, sedan fixa gångjärn mekanismer till basen på shoe shine stativet. Bifoga dörrarna på framsidan av basen.

• Fäst en stol på basen av din monter. Du kan bygga en stol från grunden om du gillar, men det är lika lätt att hitta en gammal stol någonstans. Kolla soptippar och småsak butiker. Du kan ha tur och hitta en stol som någon har kastat bort. En bekväm stol kommer att göra. Spika fyra kvarter av tjockt trä till golv basen, ställa in varje block så benen i stolen kommer att vila på block av trä. Spika benen på stolen för att trä block. Detta kommer att säkra stolen till golvet.

• Lägga till fotstöd till basen på din sko glans monter. Du behöver två av dem. Skär plywood för att matcha den allmänna formen av en vänster fot och höger fot. Tillämpa en framåt vinkel skära till sidan bitar av foten vilar så att dina kunder att vila fötterna bekvämt på foten vilar.

• Tänka på att lägga ett tak av något slag. Du kan göra detta på flera olika sätt. Du kan bygga ett tak från plywood och montera den till fyra inlägg på basen av shoe shine stativet, men detta skulle lägga vikt i din monter. En bättre idé skulle vara att bifoga en stor uteplats paraply eller använda canvas.

• Lägga till hjul till din Skoputsning stå att göra den transportabel. Du kan lägga till fyra små hjul under basen av din Skoputsning stå eller sätta däck på den. Två däck på ena sidan kommer att göra. Lägga till ett handtag till den motsatta sidan så att du kan dra i montern. Skär små bitar av plywood och spika ihop dem för att mode ett litet steg på sidan av din monter att göra det lättare för kunderna att steget upp till plattformen.

• Lager din Skoputsning stå med gott om skokräm i en mängd färger, mjuk polering trasa och tidskrifter för dina kunder att läsa medan du lysa deras skor. Och glöm inte spetsen burk.