mynewspapers.net

Hur man bygger en sällskapsdjur dörr i en vägg

Hur man bygger en sällskapsdjur dörr i en vägg


Installera en sällskapsdjur dörr i ditt hem kan ditt husdjur att komma och gå som den vill. Sällskapsdjur dörrar installera i nästan alla vertikala ytor, inklusive väggar. Om du inte kan eller inte vill klippa din dörr för att rymma sällskapsdjur dörren, är installera den i en vägg ett alternativ.

Instruktioner

• Mät avståndet mellan golvet och din pet's mage. Denna mätning är där botten av sällskapsdjur dörren kommer att installeras. Markera en nivå linje på väggen vid denna mätning med en blyertspenna.

• Linje upp botten av sällskapsdjur dörrkarmen mot din mätning. Markera en linje på väggen vid toppen av sällskapsdjur dörrkarmen och på sidorna om instruktionerna inte att berätta hur stor skära hål för dörren.

• Skär hål i inre av väggen för sällskapsdjur dörren med en Gips såg. Att nedskärningarna grunt att undvika att slå någon ledare eller kablar. Använd en mattkniv för att skära igenom någon isolering. Att skära hål genom den yttre sidan av väggen, använda en cirkelsåg försedd med carborundum blad eller andra lämpliga blade att skära igenom trä höljet och rangerbangård materialet på ditt hus--Stuck, vinyl, trä, stål, betong, etc.

• Stick dörrkarmen i den öppning som du har skapat. Du bör vara helt enkelt skjuta upp ramen inuti väggen öppna. Använd sidan av sällskapsdjur dörren avsedd för insidan väggen. Fästa dörrkarmen på väggen med skruvar; ramen sannolikt kommer att ha hål där du kan placera skruvarna. Upprepa processen på den yttre sidan av väggen, att se till att du använder dörrkarmen avsedd för utsidan av väggen.

• Täta i ytterkanten av sällskapsdjur dörrkarmen på den yttre sidan av väggen.