mynewspapers.net

Hur man bygger en rustik avskärmat veranda

Hur man bygger en rustik avskärmat veranda


En skärmad veranda kan vara en användbar och rolig tillskott till ditt hem. Det kan göra en plats för underhållande, ett lekrum för barn, ett hantverk rum eller en lugn plats att njuta av en lång drink utan att störas av buggar. Du kan skapa ett rustikt utseende för din avskärmat veranda med grova stolpar eller grov-sågade plankor och trä ytterväggar.

Instruktioner

• Kontrollera zonindelning regler. Kontakta din lokala stad eller län bygga och zonindelning avdelning för att avgöra om du kan lägga till en skärmad-in veranda. Zonindelning eller gärning begränsningar kanske inte tillåter det eller ditt hem kan vara för nära hel linjen för det obligatoriska bakslaget. Rita en plan som visar plats och måtten på verandan och göra en lista över material. En rustik veranda är sannolikt har grov påle stöder och ett enkelt golv. Använda denna information när du ansöker om tillstånd.

• Besluta om golv. Den snabbaste och minst arbetsintensiva typ av golv är en betongplatta. Bereda marken och göra vissa det är nivå.

• Gräva fundament och skruv hål för inlägg minst 18 inches djupt. Säkra inlägg i hålen med stenar och se till att de är upprätt med ett lod.

• Skär upprätt polackerna eller virke inlägg till storlek. Har veranda taket startar under överhänget ditt hem tak och sluttningen ner från ditt hem.

• Mät och säkra de konkreta formerna för golvet. Sprida bitar av armeringsjärn eller skrot metall på hela golvet att förstärka betong och förhindra sprickbildning. Häll betongen i formulären och ner sidorna av post hålen och låt torka i minst 24 timmar.

• Bult arga balkar till topparna på inlägg. Om du använder polacker för balkar, notch dem och skenor och passar dem ihop. Använd rostfria klackarna, brickor och muttrar.

• Montera takstolarna överst på balkar med varmförzinkad bultar eller skruvar. Om du bor i ett område där det snöar, gör inte utrymmena mellan takstolarna mer än 16 inches. Lägg till reglar för att göra taket starkare. Låg takläggning material ett ark i taget och säkra med varmförzinkad takläggning naglar. Göra vissa kanaler är riktade mot fronten så taket kommer att tömma i vått väder.

• Bygga ramen för skärmen. Detta kan inkludera en låg mur runt botten på uteplatsen med trä ytterväggar eller grov-sågade plankor om du inte vill att skärmen för att gå hela vägen till golvet. Skär längderna av skärmen med sax eller en mattkniv och fäst på ena sidan av trä inramning med en häftpistol. Sträck ut skärmen och häfta till andra sidan. Detta kan ta lite övning. Trimma överskottet och täck med 1-tums x 4-tums trälister över häftklamrarna att avsluta och förstärka den. Avsluta av trä med ett skikt av polyuretan.