mynewspapers.net

Hur man bygger en rulle rink

Hur man bygger en rulle rink


Rullen isbanor ser ett uppsving under de senaste åren. Delvis börjar på grund av nostalgi och delvis på grund av den ökande populariteten av sporter som roller derby och Inline hockey, roller isbanor ses som en livskraftig småföretag inom många områden. Det kan dock vara svår att öppna en rulle rink i avsaknad av några råd eller utbildning. Lyckligtvis, öppna en rulle rink verksamhet är ganska enkelt när du vet vad du behöver.

Instruktioner

• Analysera det allmänna området du vill bygga rulle rink demografi. Avgöra vem din kundbas kommer. Ofta, roller isbanor domptera tungt av barn och ungdomar och kommer du en känsla av hur många av dem kommer till din rink. Analysera all eventuell konkurrens, särskilt andra roller isbanor i området Allmänt. Se vad dessa isbanor erbjuder, och bestämma vad skulle vara det bästa sättet att fylla ett behov dessa isbanor har inte träffat.

• Hitta eller bygga en byggnad av minst 18 000 kvadratfot. Kontakta lokala fastighetsmäklare för att se om det finns tomma fabriker eller liknande strukturer som kunde återuppbyggas för att passa dina syften. När du har fastställt ditt space, designa din rink "på papperet." Inkluderar en skridskoåkning på 10.000 kvadrat fot eller mer, en snackbar och arcade spel maskiner i din planritning, som dessa vädjan till din nyckel demografiska och kraftigt kan öka dina intäkter.

• Installera en rulle rink golv i din byggnad. Innan du gör något golv arbete, leta upp och diskutera jobbet med en entreprenör som har installerat skridskobana golv innan. Välja om ditt golv kommer att betong eller trä. Betong är mer kostnadseffektivt, men trä kommer att erbjuda en bättre skridskoåkning yta och locka professionella evenemang som en roller derby. Kappa golvet med specialiserade beläggning. Detta gör att enklare skridskor för dina kunder och måste återanvändas minst en gång om året.

• Installera snackbar utrustning, sittplatser och arkad spel. Leta upp dem i en bekväm för åkare tar en paus att lämna rinken och använda dem plats. Installera ett ljudsystem som kan höras över en stor grupp åkare i rinken. Installera alla specialiserade belysning, såsom laser Visa utrustning eller svart ljus, att du får lust. Testa alla ytor och utrustning i din rink att se till att de är fullt funktionell och säker att använda.