mynewspapers.net

Hur man bygger en robust trä låda

Hur man bygger en robust trä låda


Möjligheten att bygga en robust låda är en färdighet som kan användas för olika ändamål, exempelvis crafting plyometric träningsutrustning, ett steg för att nå höga platser, eller som förvaringskärl. Det är dock viktigt att notera att form och storlek av rutan bör bero på dess avsedda appliceringen. Bygga rutan bör ta längre än några timmar när alla dina verktyg ställs in.

Instruktioner

• Utforma och planera din box och skriva ner måtten på ett papper. Plyometric träning lådor kan vara allt från 15 cm till 90 cm (6 tum till 3 fot) lång. Planera att bygga minst en förstärkning stud som spänner över bredden på rutan, men du kan utnyttja mer dubbar för större lådor. För lådor mer än 80 cm (32 tum) i längd, lägga en stud var 40 cm (16 tum)--kommer att detta ge tillräckligt stöd för nästan varje applikation. Välj din trä bitar baserat på tillämpningen av trälådan. För de flesta program 5 av 10 cm (2 av 4 tum) styrelser kommer att fungera, men om du vill ha något kraftigare eller tyngre, flytta till 10 av 10 cm (4 av 4 tum) styrelser. Du kanske vill använda 10 av 10 cm (4 av 4 tum) bitar för ram och dubbar och 5 av 10 cm (2 av 4 tum) styrelser för sidorna av rutan.

• Mått och skär såg din bitar med en skicklighet såg eller chop enligt mått på planen för din trälåda. Spika bitar tillsammans in i en ram med galvaniserade spikar. Om du gör en större ram, kan du välja att använda stål parentes att bidra till att stärka hörn bitarna, så att de är korrekt justerade med resten av ramen. Infoga dubbarna i de mellersta delarna av ramen.

• Spik din 5 av 10 cm (2 av 4 tum) bitar över toppen, botten och sidor (om nödvändigt) av rutan. Om du planerar att ha en öppning för rutan, antingen lämna en sida öppen eller Använd en powerdrill för att skruva i gångjärn för en plywood låda topp. Alternativt kan du också använda 6 mm till 1,2 cm (1/4 till 1/2 tum) plywood för topp och sidor.

• Använd en palm slipmaskin sand ut ojämna kanter och ta bort splittrat trä från rutan.