mynewspapers.net

Hur man bygger en ram-mindre Plywood låda

Hur man bygger en ram-mindre Plywood låda


Broderiset används för att göra lådor av trä utan ramar. Broderiset är vinklar skära på kanterna av trä för att skapa en sömlös gemensamt. Du skär alla bitar av rutan, Mitren alla kanterna och sätta ihop den med Broderiset för att gå samman och rutan. Enkel låda konstruktion Broderiset är alltid 45 grader att göra upp i sidor och botten av lådan. Rutan är sedan säkrade med lim och nylon rem klämmor.

Instruktioner

• Skär fem bitar av plywood på 24 av 24 inches på ett bord såg. Klämma en 3/4-by-4-by-36-inch skrot ombord på vänster sida av staketet med två hand klämmor. Lämna tillräckligt med utrymme så att plywood bitar kan glida under klämman käftar.

• Lutning sågbladet till 45 grader. Skjut staketet över så att bladet bara knappt vidrör skrot styrelsen. Slå på sågen.

• Skjut fyra bitar över bladet på tre sidor. Detta är sidorna av rutan. Skjut det femte stycket över bladet till Mitren det på alla fyra sidor.

• Låg fyra bitar ut platt på ett arbetsbord. Sprida ett tunt lager lim på alla Broderiset med en flaska lim och fingertoppen. Stå de fyra delarna upp på den sida som du inte Mitren. Sammanföra alla fyra hörn Broderiset. Wrap rutan med två spännband klämmor och dra åt. Vänta en timme för limmet torka.

• Ta bort remmen klämmorna. Sprida ett lager lim längs rutan gerade överkant. Släpp ovandelen på. Använda finish naglar och en hammare, spik lappa på genom gerade kanten, avstånd naglarna 4 inches isär, 3/8 tum från kanten. Vänta en timme för limmet torka och sväng till höger i rutan.