mynewspapers.net

Hur man bygger en racerbil från frukter & grönsaker

Hur man bygger en racerbil från frukter & grönsaker


Barn och vuxna kommer att älska att göra dessa galna ätbara tävlingsbilar. Gör racingbilar ur frukt och grönsaker och du kommer att ha fantastiska hörnstenarna för ett barn eller en vuxen temafest. Har en bil att bygga konkurrens på en svensexa eller ett barns bil-tema födelsedag. När barn som inte gillar att äta grönsaker bygger en grönsak racing bil, kan de väl upptäcker att de njuta av leker med deras mat och äta det, också.

Instruktioner

• Dagen innan du vill göra tävlings-bilarna, ta moroten och lägg det på en skärbräda. Använda kökskniv, skär moroten i hälften. Skär av toppen av moroten där bladen skulle växa. Skär fyra runda bitar från den tjockaste delen av moroten. Skivorna bör vara en tredjedel av en tum bred. Varje del kommer att vara ett hjul för tävlings-bilen. Placera morot skivor i kylskåp.

• Dagen innan du vill göra tävlings-bilarna, ta selleri pinne och lägg det på en skärbräda. Med kökskniv, klippa toppen och botten av selleri, lämnar den bredaste mellersta delen. Delen kvar bör bakom vara sex inches lång. Detta är mitten eller kroppen av tävlings-bilen.

• Se selleri till kul racing bil färger. Tillsätt tre droppar färgämne till ett halvt glas vatten. Stå selleri på slutet i vattnet. Efter flera timmar gör karamellfärg sin väg upp selleri pinnen.

• Den dagen som du planerar att göra tävlings-bilarna, placera färgade selleri pinnen i centrum av din arbetsplats. Ta tandpetare, druvor och fyra skivor av moroten till arbetsområdet. Flytta selleri i mitten av arbetsområdet. Stäng selleri så formen "U" är vänd mot bordet. Förlägger en morot cirklar överst till vänster av selleri pinne, en högst upp till höger, en i nederst vänstra och en längst höger. Lägga till hjulen morot selleri stick kroppen av bilen. Ungefär en tum från toppen av selleri pinnen, sätta en tandpetare genom selleri i rät vinkel till minnet. Ungefär en tum från botten av selleri pinnen, sätta en tandpetare genom selleri i rät vinkel till minnet. Det blir ungefär en halv tum av tandpetare på vardera sidan av selleri stick. Skjut centrum av varje morot segment på en av de spetsiga delarna av tandpetare tills det finns fyra morot hjul på selleri minnet. Vänd selleri.

• Ta de sista två tandpetare och peta druvor. Lägg till tre druvor varje tandpetare att göra låtsas racing bilförare. Tryck längst ner på tandpetare i selleri stick så druvan "människor" sitter inuti tävlings-bilen.