mynewspapers.net

Hur man bygger en PVC mjölk stå för mejeriprodukter getter

Hur man bygger en PVC mjölk stå för mejeriprodukter getter


Mjölk ställning för mejeriprodukter getter har vanligtvis en trä plattform för en get att stå och metall stavar som är avtagbara att hålla geten för mjölkning. En PVC stå är bättre än en standard trä stativ eftersom det kan vara saneras lättare än en trä stativ. Bygga en PVC stå för mjölkning getter är inte svårare än att bygga en trä och kräver lika mycket tid.

Instruktioner

• Limma fast ena änden av varje 5-tums rör i fem av T-muffar och limma den andra änden av rören till ett ändlock. När rören är vinkelräta och på gaveln, bör T i sidled. Limma de 4-tums rör i den andra änden av T-muffar. 4-tums och 5-tums rören bör anpassas.

• Limma varje ände av 22-tums rören och infoga dem i T-lederna från det sista steget. Du kommer att ha tre uppsättningar av rör. 4-tums och 5-tums rören kommer att vara vinkelrät mot den 22-tums rör som ansluter dem.

• Sätt in ändarna av fyra 4-tums rör i en T-gemensamt. En uppsättning rör med en 22-tums pipa bör lämnas för detta. Topparna på T-muffar bör vara i en rät vinkel mot de 22-tums pipor. Limma två 21-tums rör i topparna på dessa T-muffar. Rören bör anpassas. Limma de andra ändarna av dessa rör i de andra två T-muffar. Du bör ha en delvis stå som vilar på de fyra gavlar som är limmade till 6-tums rör. Detta är den bakre delen av din monter

• Limma ändarna av två mer 21-tums rör i ett par T-lederna från det sista steget. Dessa ledningar bör på samma sida av stativet. Limma ändarna av dessa ledningar till baserna av två mer T-muffar. Överdelen av dessa leder ska vara parallell med de 4-tums och 5-tums pipor. Infoga den sista par av 4-tums rör som hålls samman av 22-tums röret in i dessa två T-muffar. Du bör ha sex lock i ändarna, alla på samma sida. Detta är hela ramen på basen av din get mjölkning monter. Du bör ha två par öppna ändar skapad av T-muffar---ett par ändar som öppna uppåt på framsidan av stativet, och ett par som öppnas upp vågrätt på baksidan av stativet.

• Lägga plywood på bas ramen så kanterna är i jämnhöjd med sidorna av röret. Skruva genom plywood och in rören med tre skruvar för varje sida av ramen.

• Lim ena armbågen och en T-gemensamt på varje ände av 30-tums rören. Baserna av T-gemensamma bör vara vinkelrätt mot röret och parallellt med böja i armbågsleden. Om du håller röret och armbågen böjs mot dig, så borde basera av T-leden. Anslut två 30-tums rören genom att limma de två sista 22-tums rör i armbågarna och T-muffar. Limma en 2-tums rör i den sista öppna änden av två T-lederna. Detta är racket som kommer att hålla huvudet av din get.

• Applicera lim till ändarna av 2-tums rör och infoga dem i öppna T-lederna på framsidan av stativet som öppnas till himlen.

• Borra två 1/4-tums hål genom topp 22-tums röret på huvudet racket så de är parallella med 30-tums rör... Space hålen 5 inches isär. Varje hål bör 9 inches från ändarna av röret. Borra två ytterligare hål halvvägs genom botten 22-tums röret med samma avstånd och mätningar från slutet. Infoga metallstänger genom hålen så att de är parallella med 30-tums pipor. Ta bort en av stavar att flytta eller ta bort huvudet getter för mjölkning.