mynewspapers.net

Hur man bygger en professionell tatuering maskin

Hur man bygger en professionell tatuering maskin


Montering din professionella tattoo maskin korrekt är avgörande för att ha optimala resultat med konsten du kommer att producera på ditt motiv köttet. Det finns många olika märke maskiner och enskilda komponenter, är maskinens designprinciperna desamma. Inte att sätta din tatuering maskin ihop korrekt kan skada spolarna och andra komponenter som gör att enheten fungerar korrekt också. När du har instrumentet monteras korrekt, kan du slipa på din avlägsna tryckfärg färdigheter med mycket mindre problem.

Instruktioner

• Sätt på ett par eller gummi handskar så att inga bakterier eller främmande ämnen kommer att överföras till delar av tatuering maskin, och sedan till dina kunders hud.

• Plocka upp tatuering maskinens ram, med spolar ovanför den nedre delen av ramen, och in uppåt röret i hålet med den sneda delen av röret pekar framåt. Löst åt röret klämman vid ramens hål med händerna eftersom du kommer att behöva göra justeringar när nålen sätts in i röret. Det röret punkt bör peka nedåt när de infogas.

• Skjut spetsiga spetsen på nålen i det övre hålet i röret försiktigt, och skjut rundade spetsen på den motsatta änden--ögat--på armaturen bar metall peg. Se till att avbrottet i ögat på nålen vänd till vänster om maskinen. Metall peg blir direkt ovanför det röret hål och fäst i baren som reagerar på den bakre fjäder. Skjut gummibussningar över rundade slutet på nålen och armatur bar metall pinne att hålla nålen säkert på plats. Lossa röret klämma och skjut slangen att ansluta sig till längd nålen du använder sedan Vira gummibandet runt nålens stam och på baksidan av ramen två gånger. Detta kommer också att hålla nålen i en säker position.

• Fäst klippen som är kopplade till nätsladden till två bindande inlägg på baksidan av maskinen, sedan Anslut den andra änden till ditt nätaggregat. Se till att klipp ändarna på sladden är ansluten ordentligt så att de inte kommer lös när du använder din maskin.

• Ansluta den strömförsörjning fotpedal till kontakten märkt "Pedal Control" eller något liknande, beroende på den aktuella enheten du äger. När du slår på nätaggregatet, kommer du vara redo att börja använda din maskin på din nästa levande duk.