mynewspapers.net

Hur man bygger en pirat fartyg lekstuga av papp

Hur man bygger en pirat fartyg lekstuga av papp


Små barn dras till äventyr berättelser, och vad kan vara mer äventyrlig än historiska pirater plundra fartyg på det fria havet och begrava skatt på avlägsna öar? Från Sir Francis Drake, en pirat uppdrag av drottningen själv, Elizabeth I, för att fylla på kassan i England till det upproriska motståndet mot belägringen av ökända kvinnliga pirater, Anne Bonny och Mary Read, pirater erbjuder upp några bra foder för berättelser och sällskapsspel. En pirate ship lekstuga är den perfekta prop för barn (eller vuxna) med en förkärlek för pirater.

Instruktioner

• Låg rutan kylskåp-storlek på ena långsidan så att kortare sidorna är på vänster och höger. Använd en mattkniv att skära upp av rutan, eller ta bort en panel för full, lång sida.

• Öppna tre återstående viftar på ena sidan av båten och justera två vertikala viftar så kanterna touch, skapar en V-form för att bilda fören på båten. Tejpa en söm längs den hellånga lock kant med dubbel bredd maskeringstejp. Använd utilitiy kniv för att skära kanterna av nedre luckan så det ligger i linje med v-formad båge.

• Skär två skära mitt på ena sidan av ruta 2 fötterna isär, varje förlängning om halvvägs ner på sidan av lådan. Score papp i en rak linje ansluten två slitsar och vika kartong ner till skapa en planka.

• Skär viftar med botten av båda rutorna medelstora apparaten så varje ruta har fem återstående sidorna och en öppen sida. Vänds i en ruta och stapla ovanpå den andra rutan så båda öppna sidor vända mot varandra och Tejpa ihop på insidan och utsidan av boxen. Tejpa topp viftar med av staplade lådor att skapa slutna tak.

• Skär en dörr längs botten, topp, och höger sida av de staplade lådor ungefär hälften så bred som rutan, 3/4 lång som stacken och centrerade på ena sidan. Betyg på utsidan av rutan lodrätt längs gångjärnet av dörren och vik längs poängen.

• Spåra en tallrik på tre återstående sidorna av captain's quarters ungefär en fot ifrån varandra att skapa port hål. Använd en precision hantverk kniv för att skära cirklar av kartong för windows. Upprepa om du vill skapa ventiler längs kanten av rutan kylskåp.

• Spåra omkretsen på kvast handtaget på taket av captain's quarters i centrum längs den motsatta kanten som dörren. Sätt de staplade lådorna i aktern slutet av kylskåp-box-båten så dörren vänder mot fören.

• Skära duken till en triangel och lägg det på golvet. Plats kvast handtag parallellt längs ena kanten av duken så ungefär tre fot handtag sträcker sig bortom duk och band ner längden skapa seglet. Skjut in handtaget i hålet på taket av captain's quarters.

• Lägg en planka över kartong plankan för stabilitet.

• Måla horisontella linjer längs fartyget att likna träfibrerna. Färg blå vågor längst ned i den stora rutan att likna havet.

• Tejpa Jolly Roger flaggstång i fören på fartyget.