mynewspapers.net

Hur man bygger en pedikyr Station

Hur man bygger en pedikyr Station


Pedikyr är avkopplande fritidssysselsättningar som fokuserar på att förbättra utseendet på fötter och så att kunden kan vila bekvämt medan de har sina tånaglar klippta och polerad. Pedikyr stationen består av en eller flera pedikyr stolar och en vagn som håller pedikyr levererar.

Instruktioner

• Välj pedikyr stolar. Det är omöjligt att bygga en pedikyr station utan någon form av avkopplande stol. Det finns några olika alternativ tillgängliga för pedikyr stolar. En stol med VVS gör det lättare att tillhandahålla tjänster, men VVS kräver rippning upp golvet. En stol utan VVS kräver att få stora fotbad för varje stol, men är billigare.

• Plats pedikyr stolar i ett läge där de är åtskilda från resten av rummet. Detta kommer att göra upp stationen. Placera stolar på en upphöjd plattform. Idealiskt, plattformen är ungefär 6 inches lång och är stor nog att passa stolarna och ett fotbad framför den. Detta gör det lättare för pedikyr specialisten att arbeta på pedikyr.

• Ställ in pedikyr vagnen. En pedikyr vagn är en mobil vagn alternativ med avskilda utrymmen såsom lådor eller hyllor. Objekt inuti vagnen placeras enligt när de används i pedikyr. Till exempel är första leveranser placerade i första lådan medan de sista nagellack är placerad i sist.

• Skapa atmosfär. Atmosfären är en viktig del av pedikyr processen. Kunder kommer att slappna av, så de behöver en avkopplande miljö runt dem. Exakt atmosfären varierar baserat på personliga smak, men det kan innehålla sekretess växter, lugn musik, doftljus eller avkopplande färger.