mynewspapers.net

Hur man bygger en passiv volym Pedal

Hur man bygger en passiv volym Pedal


Volym pedaler kan du styra produktionen av din gitarr med foten. Om du aktiverar enheten och rock expression-pedalen helt bakåt innan du slår strängen, kan du skapa en blekning ljud genom att gradvis föra expression-pedalen fram. De flesta volym pedaler är passiv; den enda instans där du skulle behöva en aktiv pedal är om du hade en aktiv gitarr pickup. Bygga din egen pedalen är fördelaktigt eftersom det ger större utrymme för anpassning och kan vara lättare att reparera eller uppgradera.

Instruktioner

• Förvärva nödvändiga delar. Köpa chassit, driva tillförsel kretskort, potentiometer, op-amp chip, kugghjul, motstånd och kondensatorer separat eller köpa ett kit med alla nödvändiga innehållet. Fördelen med ett kit är att alla delar är gjorda att mäta, mildra behovet för borrning.

• Fyll i kretskortet. Placera varje styrelse-monterad komponent i ett torn. Kretskort normalt kommer förborrade, vilket betyder komponenterna som endast passar in korrekt tornet. Montera den op-amp chipet, potentiometer, resistorer, kondensatorer och makt leverans i den ordningen. Tryck komponenten i tornet så att kontaktstift säcken genom basen av styrelsen.

• Anslut kretsen. Vänds i styrelsen så att det är ansikte ner. Tryck försiktigt på varje kontakt pin så att det sitter horisontellt mot mässing remsan på undersidan av styrelsen. Tin lödkolv och tryck försiktigt spets mot pin connector och brass band. Detta säkringar komponenten till band, som bedriver strömmen genom styrelsen.

• Fäst växlar till potentiometern. Växlarna flytta potentiometern. Potentiometern är ett variabelt motstånd, och dess position dikterar hur mycket ström passerar genom kretsen. Anslut den andra änden av remsan för redskap på undersidan av fotpedalen.

• Kabel uttagen. Slot uttagen i de förborrade hålen på varje sida av kretskortet. Skär två bitar av röd tråd. Löda en bit röd tråd till terminalen på insidan av jack församlingen. Löda den röda sladden är ansluten till ingången till metal band direkt innan op-amp chip i styrelsen. Löda tråd ansluten till utgång till metal band direkt efter sista motståndet i signal kedjan.

• Skruva på kretskortet i basen av chassit. Använd en stjärnskruvmejsel och 4-40-gauge skruvar.

• Bifoga chassit. Skruva på locket på basen av chassit.