mynewspapers.net

Hur man bygger en modell av Colosseum

Hur man bygger en modell av Colosseum


Du kan bygga en pappersmodell Colosseum som är omedelbart igenkännbar för tittare som den berömda stadionen. Roman Colosseum har en något elliptisk form som gav fansen en fantastisk utsikt över åtgärden oavsett var de sitter. Utseendet på den verkliga ikoniska byggnaden är under ständig förändring på grund av renoveringar och förbättringar. Gör en papper hantverk modell som visar skönhet och arkitektoniska behärskning av en av världens mest kända byggnader.

Instruktioner

• Finns på Canon Colosseum papper modell webbplats (se resurser). Skriv ut mallen A4 på sex ark av standard 21 x 29,7 cm (8.267 x 11.692 tum) kortpapp eller matt finish fotopapper. Kopiera numret på varje del från etikettsidan på sidan på otryckta sidan av varje form för att undvika förvirring när bitar skärs ut.

• Hämta A4 instruktionerna via länk på webbsidan Colosseum papper modell. Skriva ut instruktionerna så de är lättare att hänvisningen under byggtiden.

• Klipp ut alla tryckta former noga längs deras konturer. Rulla rektanglarna i hoops med utskriftssidan vänd ut och limma ihop dem enligt anvisningarna. Låt limmet torka helt.

• Stack och lim papperet hoops tillsammans i ordning på den elliptiska mittdel som illustreras i anvisningarna. Tryck och håll lim ytor tillsammans i några sekunder för att pressa ut luftbubblor och göra full kontakt.

• Vik delar 13, 14, 15 och 16 i fyrsidig tärningar och limma fast dem på plats på lägsta nivån i Colosseum. Spåra viklinjerna i kuber med en tom penna att göra hörnen rak och skarp.

• Limma den tvådelade bas tillsammans och låt det torka innan de buntas delvis monterade Colosseum modellen på toppen. Använda den tomma kulspetspenna igen veck trevlig räta hörn.

• Lägga till bitar som utgör de översta nivåerna och utanför Colosseum. Limma i avsnitt på plats, noga följer anvisningarna att rada upp sömmarna i arenan och basen. Vänta tills limmet torka innan du försöker flytta Colosseum modellen.