mynewspapers.net

Hur man bygger en mjölk spjällådan bänk

Hur man bygger en mjölk spjällådan bänk


Mjölk spjällådan behållare är mångsidig förregling lådor. Rutorna är oftast kvadratiska eller rektangulära med fyrkantiga nät för sidor och botten. Samtidigt, gjordes dessa lådor för redovisade mjölkflaskor eller kartonger för leverans. Formen är så populärt och bekvämt att lådorna tillverkas nu för konsumenterna i många populära färger. Två mjölk lådor kan konverteras till en bänk för casual sittplatser eller som en arbetsbänk. Här är tips på hur man gör en mjölk spjällådan bänk.

Instruktioner

• Välj två mjölk spjällådan behållare av samma storlek. Fyrkantiga behållarna är vanligtvis 13 inches bred 13 inches lång och 11 inches djupt. Vara att behållarna har fyrkantiga rutnät bottnarna. Stabil botten containrar är inte lämpade för detta snabba projekt. Lådorna är vände upp och ner för bänken så att toppen är kopplad till spjällådan rutnätet.

• Göra en trä bänk ca 1 fot bred genom 4 fot lång. Detta kan skäras från 3/8-tums tjock plywood. Tunnare plywood är inte lämplig eftersom det inte är tillräckligt robust för att hålla vikten av en person. En arbetsbänk kan också göras från 2 träbaserade skivor ca 1 tum tjock av 6 inches bred av 48 inches lång. Dessa styrelser sida vid sida kommer att göra upp. Besök en timmer eller hem förbättring centrum och köpa plywood eller styrelser klippa till rätt storlek.

• När två brädor används för toppen, två mindre trä bitar som ska spikas eller skruvas över de två översta styrelserna att hålla dem tillsammans som ett stycke. Dessa kors hängslen hålla de två långa brädor från skiftande på bänken. Bifoga cross klamrarna på slutet eller centrum av brädorna så att de inte vila ovanpå mjölk lådor. Bänk toppen vilar direkt på lådan rutnätet för ett stabilt underlag.

• Mark borra hål att fästa trä upp mjölk lådorna med 3/8-tums bultar och muttrar. En plywood arbetsbänk behöver 2 bultar och muttrar i varje ände för 4 totalt. Två smala brädor kräver 2 muttrar och skruvar i slutet av varje styrelse för 8 totalt. Var noga med hålen kommer att gå igenom de mjölk spjällåda rutnät utrymmena utan att skada nätet själv.

• Borra 3/8-tums hål genom virket att matcha de mjölk spjällåda rutnät utrymmena. Släpp bultarna genom trä hålen med huvuden på toppen. Sätta ett brett bricka, som en fender bricka, i andra änden. Varje bricka ska handla om 1-1/2 inches bred med en 3/8-tums hål att passa över bult slutet. Dessa stora brickor hålla muttern från glida fram genom crate nätet. Dra åt varje bricka på plats med 3/8-tums muttern. Bänken är klar att användas.