mynewspapers.net

Hur man bygger en Mitra såg bänk

Hur man bygger en Mitra såg bänk


En geringssåg är ett mycket praktiskt wood shop verktyg. Det gör vinklade nedskärningarna lätt när med hjälp av en standard cirkulär såg nedskärningar kan vara ganska svårt. Med en solid bas att montera en geringssåg är viktigt. En såg som inte är monterad kan flytta när de utför nedskärningar. Detta kan vara farligt och kan också resultera i felaktiga nedskärningar. Bygga din egen mitre såg bänken inte är en svår uppgift och kan göras i mindre än en timme.

Instruktioner

• Låg 36-tums brädor på kanten, parallell och 21 inches isär. Låg två 21-tums brädor vinkelrätt mellan dem så att de är 33 inches isär. Skruv genom 36-tums styrelser och in i 21-tums brädor så du har en ram som mäter 24 inches av 36 inches. Detta är ramen till din mitre arbetsbänk.

• Placera en 34-tums styrelse i varje hörn av ramen. Styrelserna bör vara vinkelrätt mot ramen och ändarna bör vara i linje med en sida. Dessa är benen till din bänk och de måste vara även att förhindra bänken från wobbling. Skruva genom hörnen av ramen och in i benen. Använd fyra skruvar för varje hörn. Förvandla din bänk upprätt så det står på benen.

• Skruva en 21-tums styrelsen att varje par ben som är 14 inches isär. Dessa 21-tums styrelser bör på motsatta sidor av benen som de andra 21-tums brädorna på. De bör vara vinkelrätt mot benen med ändarna är jäms med sidorna av benen och 20 inches ovanför marken. Position 26-tums styrelsen så det är vinkelrät mot 10 1/2-tums centrumen för båda lägre 21-tums styrelser. Skruva genom 21-tums styrelser och i 26-tums styrelsen. Denna styrelse kommer att ge stöd till din mitre såg bänk.

• Skruv plywood till toppen av bänk frame så alla kanter är infälld. Placera din geringssåg så att bladet är vinkelrät mot 18-tums centrum av bänken. Borra fyra ¼-tums hål så de rada upp med hål på geringssåg. Bult till geringssåg till bänken att säkra den.