mynewspapers.net

Hur man bygger en LNB hållare

Hur man bygger en LNB hållare


En LNB hållare rymmer tystgående band, eller LNB, element på plats för parabolantenner. Fästet kan skålen får den bästa möjliga signalen från omkretsande satelliter. Antennen är jämförbara traditionella, kanin-ear antennen kallas dipol som används på gamla TV-apparater. Till skillnad från dipole, som inte kan anpassa sig till olika receptionen plan, kan LNB elektroniskt växla till olika mottagningar. Signalen överförs sedan till TV via kablar.

Instruktioner

• Lokalisera LNB montering mitt bak för din parabolantenn. Det säkras med fyra bultar och brickor och muttrar på din maträtt.

• Skilja om parabolantennen har ett stativ monteringssystem, med tre armar ansluten till två sidor och på botten av skålen. Dessa är i allmänhet en funktion av parabolantenner som är 36 inches och större.

• Observera distansera av LNB från din parabol och den vinkel som det pekar. Placera LNB-enheten på ett avstånd som bildar en liksidig triangel från sidorna av parabolantenn där LNB kommer att installeras. Detta kommer att ge maximal mottagning. Signalen kommer nu riktas till centrum av skålen. Fabrikstillverkade enheter har fästet placeras.

• Kör din koax kabel in i montering apparaten sedan ansluta den till LNB-enheten innan säkra den till mount. Använda vissa RTV silikon eller en rubber boot jacka som levereras med koaxialkabeln. Säkra LNB till fästet med en liten bult och lås bricka och mutter. Använd zip band för att säkra kabeln.