mynewspapers.net

Hur man bygger en liten modell bro

Hur man bygger en liten modell bro


Modell broar kan användas som ett skolprojekt eller en rolig fyllda aktivitet för hela familjen. Bygga en modell bro med något så enkelt som trä hantverk kan pinnar hjälpa barn lära sig bättre hand och öga-koordination. Det är ett bra sätt att spendera tid i regniga dagar. Denna artikel kommer att visa dig hur man bygger en enkel bro lämplig för nybörjare.

Instruktioner

• Besluta om storleken på din modell bro innan byggnadsarbetet påbörjas. Om bron ska föras in i till en vikt tävling, var noga med att köpa extra trä hantverk pinnar sticks för hållbarhet. De flesta modell broar mellan 1 och 2 fot i längd. Höjden kan variera, beroende på önskemål.

• Skiss bron på ett ark papper för att få en bättre uppfattning om vilken typ av brygga du planerar att bygga. Det finns många mönster att välja mellan till exempel rita broar, hängbroar eller en enkel bro med en liten båge. Amatör byggare kanske vill bygga en enkel överbrygga deras första gången runt.

• Börja att bygga bron modell med trä hantverk pinnar. Limma flera trä hantverk pinnar tillsammans för att göra längden på bron. Låg en annan linje av trä hantverk pinnar ner parallellt med andra och limma dessa tillsammans tills båda sidor är lika långa. När du har nått din önskad längd, limma fast en pinne från ena sidan till den andra förbinder de båda sidorna på avsnitten. Denna process kommer att hålla grunden på plats. Om det behövs, lägga till extra trä hantverk pinnar på undersidan av stiftelsen skapa en "road effekt."

• Bygga sidorna av bron med hjälp av en gemensam form används av många ingenjörer under bron konstruktion, en triangel. Fortsätta att göra formerna som triangel och limma varje ihop tills du når önskad längd på bron modellen. Upprepa dessa steg för att bygga den andra sidan av bron. Cross brace trianglar när och om det behövs.

• Börja bygga upp på bron modellen precis som du byggt sidorna av bron. Limma trä hantverk pinnar från ena sidan till den andra, bilda en triangel form. Tryck fast ner på att pinnarna så att limmet är torrt innan vi går vidare till nästa. Är det OK om de inte är alla uppradade perfekt.

• Lägga till tråd runt knutpunkterna av bron för önskad effekt eller hållbarhet. Rör hörnen eller anslutningsorter med lim.