mynewspapers.net

Hur man bygger en liten hydda med bambu

Hur man bygger en liten hydda med bambu


Bambu hyddor är vanliga på grund av sin hållbarhet och låga byggkostnader. De kräver material som är naturlig och lätt tillgängliga i vissa stadsdelar. Bambu käppar är starka och miljövänliga delar vilket gör dem beundransvärd för många människor. Dock kan bygga en liten bamboo hut Visa vara ett utmanande uppdrag utan relevanta anvisningar och riktlinjer. Processen bör utföras efter 6 viktiga steg som ska användas när de bygger en liten hydda med bambu.

Instruktioner

Instruktioner

• Rita en layout märkning marginalerna i kojan i det område du vill bygga struktur. Du kan markera hörnen och sida gränsar av stugan genom att dra linjer på marken. Dispositionen kan vara någon form av förkärlek till ägaren av stugan.

• Plats stark bambu käppar i hål grävt längs gränserna till layouten. Polackerna fungera som takets stöd och bör vara tillräckligt starka för att upprätthålla sin vikt. Gräva hål på minst 38cm (15 tum) i marken för att säkerställa bambu käppar är ordentligt på plats. Canes bör vara med samma mellanrum runt den hydda layoutområdet. Fylla väggen med split käppar.

• Gå med vertikal bambu käppar med horisontella käppar med bultar överst. Fogarna mellan de vertikala och horisontella käppar bör vara minst 8 fot från marknivå. De vertikala käppar bör vara på en nivå höjd att undvika vippning av hut's tak. Om taket ska glida bakåt, kan höjderna variera. Främre vertikala käppar bör vara på en högre nivå över marken än canes placeras på baksidan av stugan.

• Höj taket genom att gå med ljus bambu käppar med bultar, diagonalt, att skapa en tak ram. Takläggning käppar bör vara ljus och helst delas upp, för att undvika övervikt. Gör taket genom att gå flera käppar i en vinkel så att de faller diagonalt på övergripande gemensamma. Vinkeln beror på storleken på den hydda tak. Dra åt fogarna mellan de vågräta och diagonal käppar med bultar.

• Låg ljus horisontella bambu över de diagonala käppar på taket. Canes bör vara nära mellanrum så bra cover på taket. Placera ett ståltrådsnät över käppar följt av ett lager av palm löv.

• Täck golvet med en bambu matta. Vävning stil med golvmatta beror på ägarens val.