mynewspapers.net

Hur man bygger en liten betongblock lagring byggnad

Hur man bygger en liten betongblock lagring byggnad


Betongblock erbjuder en säker, robust och ekonomisk metod för husbyggande. När man bygger en lagring byggnad, bör man överväga betongblock som ett alternativ till trä konstruktion. För att framgångsrikt bygga en liten betongblock lagring byggnad, måste du välja rätt material och följa en rad metodiska steg till slutförandet.

Instruktioner

Komma igång

• Bilda betongplatta som byggnaden kommer att ställa på. Skär skivor form till önskad längd (storleken på betongblock byggnaden är upp till byggare). Lägg ut alla fyra hörnen i den föreslagna byggnaden, mäta varje vägg och göra allt så mycket som möjligt. När formuläret styrelser är in torget, nivå dem med en 4-fots och säkert på plats. Lägg till grus, betong tråd och plast. När den bildar är klar, räkna mängden betong genom att multiplicera längd x bredd x höjd av pad (4 tum =.33, 6 inches = 5, etc.). Dividera detta belopp med 27, och du har beloppet i varv. När betongen hälls, rake det tills det är nivå med toppen av formuläret styrelser. Smidigt med ett konkret efterbehandling float och vänta 24 timmar. Se ritningen för detaljer.

• Dra blocket från levererade blocket kuber och fördela dem jämnt runt fundament. När blocket företagen leverera, tillför de kuber av breeze block. Dessa kuber består av 80 till 90 block som måste delas upp i högar av 10 till 12 block och staplade omkring 2 fot från konkreta sidfoten där huset kommer att byggas.

• Blanda murbruk enligt anvisningar på påsen, oftast 16 spadar av sand per en halv påse av murbruk. Placera två till tre spadar av sand och halva påsen av murbruk i skottkärran. Blanda de torra delarna tillsammans med den blandande hacka och tillsätt resten av sanden. När alla de torra delarna blandas, långsamt tillsätt vatten och blanda tills du har konsistensen av kaka mix.

• Placera några spadar av murbruk på en hörnet styrelse. Kontrollera att det finns hänvisning till verk från alla hörn och att väggarna är fyrkantiga i förhållande till varandra. Bygga minst fyra hörn upp om fem block hög. I bilden visas använda block murslev för att sprida murbruk blandningen i två tjocka linjer ungefär lika bred som bris blocket och tillräckligt långt ut för att lägga tre-fyra kvarter lång. Gör en 90 graders hörn. Efter den första raden är ner, ragla nästa block halvvägs över nedre blocket. Nivå och plumb corner väggarna så de är helt rakt, kvadrat och lod. Använd tummen rikthyvel till mjuka leran från mellan block lederna.

• Stretch nylon snöre och knyt runt blocket linje. Placera linjen block på hörnen på den första raden i block och börjar fylla i den första kursen.

• Fortsätt tills du har kört väggarna upp till önskad höjd, vanligen 8 till 10 fot.

• Band insidan väggar med 2-av-2-av-8 tall remsor. Isolera mellan remsorna med en R-13 isolering och täck med önskad innervägg materialet. Referera till den bifogade bilden en allmän beskrivning.

• Installera ett lämpligt tak på blocket tillägg. Du kommer att behöva bestämma taket stil och lutningen baserat på ditt befintliga tak. När detta är gjort, ange takstolarna på 24-tums centra, installera tak prydnad, kände papper och önskas bältros till slut tillägg. Referera till bilden för taket detalj.