mynewspapers.net

Hur man bygger en liten Adobe hus

Hur man bygger en liten Adobe hus


Adobe är en av de äldsta byggnadsmaterial i världen även om det har moderniserats för att inkludera produkter som vattentät adobe tegel, att skapa en mer hållbar Byggnadsmaterial. Att skapa dessa tegelstenar är ofta den första uppgiften att bygga ett adobe-hus i alla storlekar. Efter tegel produceras genomförs byggandet av hemmet. Gör-det-självare behöver en tillräcklig mängd skicklighet, tid och utrustning för att bygga en liten adobe hus.

Instruktioner

• Bygga en adobe tegel form av 2-gånger-4 tums timmer. Layout två 10-fot lång 2-gånger-4 tums brädor på kanten. Anslut i styrelserna med en 14-tums lång 2-gånger-4 tums timmer varje 10 inches för att skapa ett adobe formulär med fem hål för tegelstenar. Göra processen att skapa adobe tegel effektivare genom att bygga flera formulär.

• Göra testa tegelstenar av en blandning av lera, sand, emulgerade asfalt, halm och vatten. Lerhalt kan variera från 25 till 45 procent av den slutliga blandningen. Emulgerade asfalt läggs oftast på ca 1/2 gallon per kubikfot av material. Lägg till sand och vatten för att skapa en tung lera. Ställ i tegel form och ställ i ca två timmar innan du tar form.

• Tillåt tegel ställa platt och torr i ungefär två dagar. När kanterna på tegel börja Visa en ändring av färgen på grund av vätskeförlust ställa dem på kanten och låt fortsätta att torka. När tegel är torr kontrollera tegelstenar för alltför stora sprickor, längre än 3 inches eller bredare än 1/4 tum, eller sprödhet.

• Om tegelstenarna inte har defekter fortsätta med full produktion. Blanda komponenterna i de rätt nyckeltal och placera i formulären. Tillåta tegelstenarna att torka i form i två timmar och om två dagar liggande platt innan du slår på kanten för slutliga torkning. Blocken är helt torra när de har en enhetlig färg.

• Häll en konkret grund i ytterkanten av huset. Fot är en nivå betongfundament för väggar. Denna smala betongplatta höjer den första kursen i adobe tegel från marken och från fukt.

• Låg den första kursen i adobe tegel på fot med en blandning av samma formel av adobe lera används för att skapa tegelstenar som en mortel. Placera om en halv tum av murbruk under tegel och mellan varje tegelsten.

• Fortsätta att lägga till kurser i adobe tegel upp väggarna. Tillåta öppet utrymme för dörrar och fönster och sätta en lins, en trä, metall eller betong balk som kommer att stödja vikten av byggnadsmaterial ovanför dörren eller fönstret, ovanför varje fönster eller dörr.

• Ställ in adobe tegel till toppen av väggarna. Lägga till balkar över rummet för taket stöd. Konstruera taket till ägarens designspecifikationer över dessa balkar. Lägg till dörrar, fönster och golv att slutföra projektet.